Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls. Heerlijk gevoel, sensuele stimulatie en ervaringen die je niet snel vergeet.

Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls: de ultieme beleving die koppels of singles die instructies zullen veroveren.

Ladykiller.nl is trots om deze Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls aan te bieden. Ultra mooi afgewerkt met goud en met een gewicht van 100 gram is dit het ideale speeltje voor koppels of singles die willen genieten van sensuele uren. Ben Wa Balls zijn indrukwekkende ballen die aantrekkelijke verrassingen beloven. Verberg de Ben Wa Balls in je erotische lingerie, of laat je partner de waarheid achterhalen.

Onze Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls hebben vele voordelen:

  • Een verbazingwekkend gevoel in je : net zoals duizenden sensaties die je inwendig bezorgd, zelfs tijdens de meest intieme spelletjes.
  • Aanpasbare ervaringen: deels door het formaat, gewicht of oppervlakte kunnen koppels of singles kiezen wat het beste bij ze past.
  • Ervaar sensuele stimulatie en trillingen en voel een geweldige kick wanneer jij je partner opwinding geeft.
  • Verander de manier waarop je kijkt naar seksualiteit: leer kennen wat opwinding is met verschillende speeltjes.

Wat is een Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Ball?

Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls of vaginale balls zijn sfere-vormige metalen kralen die in de vagina van een vrouw kan worden geïnsertreed. Deze kleine metalen kralen zitten aan elkaar vast en zij zijn beschikbaar in verschillende formaten. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal of titanium voor een hygiënisch en veilig gebruik.

Deze Ben Wa Balls worden meestal gebruikt door koppels, maar ook singles. Ze kunnen worden gebruikt voor allerlei sexspeeltjes, oefeningen en sensuele spelletjes. Ze staan bekend om hun erg intense gevoel en populaire sensuele stimulaties.

De Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls kunnen helpen bij het verbeteren en versterken vaginaale spieren. De aanwezige trillingen binnenin het metalen oppervlak stimuleren de vaginaal gebied, waardoor je een unitieve ervaring met je partner hebt. Of je wilt je eyns droompenningen ervaren, hier kan je op je spelen.

Hoe te gebruiken

Het gebruik van Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls is vrij eenvoudig. Voor het meeste comfort is het belangrijk om uw vaginaal gebied volledig ontspannen te houden, voordat u de Ben Wa Balls inbrengt. Breng een klein beetje glijmiddel aan om het meer comfortabel te maken. Maar let op: te veel glijmiddel kan het vermogen beperken om goed te verplaatsen.

Wanneer het moment van inspelen eindelijk aanbreekt en je deze Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Ball wilt gebruiken, introduceer ze dan één voor één door je vaginaal gebied. Ga niet te ver: de techniek en ervaring zal je helpen je grenzen te ontdekken. Als je Ben Wa Ball al in je vagina loopt, kun je ze vasthouden met je Kegel spieren.

Wanneer je vesselen of spieren verzwakt zijn of als je het discomfortabel vindt om met metalen kralen te werken, dan kun je altijd beginnen met de die je vindt in onze winkel. Hier hebben we de Starter Ben Wa Ball Set, bekend om zijn gladde perfectionisme en zijn vanwege zijn kleine, plastic kralen en goede vorm, die perfect zijn voor beginners.

Voor Wie?

Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls zijn een perfecte toevoeging aan iedereen die op zoek is naar manieren om hun ervaring op het gebied van seksuele bevrediging naar de volgende level te brengen. Vooral als je een singles, een koppel of alleen bent, bieden onze Ben Wa Balls je een perfecte manier om de spieren in je bekkenbodem te versterken en het gevoel van opwinding.

Aangezien Ben Wa Balls in verschillende formaten worden geleverd, is het mogelijk om de gewenste resultaten te behalen met de opties die Ladykiller.n biedt. Als je begint met Ben Wa Balls, kun je ervoor kiezen om kleinere modellen of lichtgewicht modellen te gebruiken. Als je vooruitgang hebt geboekt met het toepassen van deze technieken, kunnen we grotere, grotere modellen of modellen met meer gewicht voorstellen om je bekkenbodemspieren systematisch te oefenen.

Daarnaast kun je onze Ben Wa Balls ook combineren met andere seksspeeltjes uit onze winkel. Zo kun je genieten van een uitgebreide seksuele ervaring met je partner. Bijvoorbeeld, als je een handig ding zoekt om je prostaat te stimuleren, probeer dan een combinatie van Ben Wa Ball en een plug voor de prostaat.

Het is belangrijk om je Ben Wa Balls regelmatig af te spoelen met warm water en ze met zeep te reiniging.

Waarom kopen bij Ladykiller.nl?

Als echte geluksvogel weet je dat er een ongeëvenaard gevoel komt met het ervaren van absolute verrukking. Voel de geweldige kick wanneer je je partner opwindingict geef, of geniet in stilte van een meeslepende solo ervaring.

Of je nu een experienced bent op het gebied van seksspeeltjes of een beginner, Ladykiller.nl heeft alles wat je nodig hebt voor je behoeften. Ons uitgebreide assortiment aan seksspeeltjes biedt alles voor iedereen, van siliconen anale buttpluggen, emotionele sets, stille vibers tot voor penetratie.

Neem de Heavy Metal Duospheres – Ben Wa Balls en probeer nu nieuwe ervaringen uit met slimme sexspeeltjes die je leven in de slaapkamer spannender kunnen maken. Kopen bij Ladykiller.nl zal je beste ervaring ooit worden.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888114397