Heather & Lace Teddy – One Size is een seks speeltje ontworpen voor het maximaliseren van genot. De huidvriendelijke materiaalcombinatie van polyester en lace is perfect om te dragen. Het intelligente ontwerp van de Heather & Lace Teddy – One Size is geschikt voor elke lichaamsvorm en maat, waardoor het een perfecte seksspeeltje is voor iedereen die zoekt naar genot. Hieronder staan enkele van de kenmerken van de Heather & Lace Teddy – One Size:

• 100% veganistisch polyester met lace details
• De verstelbare sluiting achteraan biedt een passende en comfortabele fit
• one-size-fits-all
• Volledig geproduceerd met de nieuwste technologieën
•Makkelijk te dragen
•Machine wasbaar

Wat is de Heather & Lace Teddy – One Size?

De Heather & Lace Teddy – One Size is een seksspeeltje dat is ontworpen met het oog op het maximaliseren van plezier en comfort. Het is gemaakt van een hoogwaardige en veganistische combinatie van polyester en lace. Het materiaal voelt licht aan, waardoor het dragen van de Teddy ervoor zorgt dat je soepel blijft bewegen. De verstelbare sluiting achteraan biedt een perfecte fit voor elke lichaamstype en maat. De Heather & Lace Teddy – One Size is geproduceerd met de nieuwste technologieën, waardoor het lange tijd meegaat en tegen een stootje kan.

Hoe kan de Heather & Lace Teddy – One Size gebruikt worden?

De Heather & Lace Teddy – One Size is een veelzijdig seksspeeltje. Het kan worden gebruikt tijdens het vrijen vanwege zijn comfortabele pasvorm. Het komt ook goed van pas tijdens , rollenspel of tijdens andere seksuele activiteiten waarbij het sensuele genot wordt aangevuld met een subtiel tintje van erotische kleding.

Voor wie is de Heather & Lace Teddy – One Size bedoeld?

De Heather & Lace Teddy – One Size is een seksspeeltje voor elke persoon die houdt van seks. Het is speciaal ontworpen voor iedereen die comfortabel en erotisch wil gekleed gaan tijdens seksuele activiteiten, wat resulteert in de beste ervaring ooit. De Heather & Lace Teddy – One Size is geschikt voor alle maten en geeft je een prachtig silhouet.

Hoe kan de Heather & Lace Teddy – One Size je seksleven verbeteren?

Met de Heather & Lace Teddy – One Size kan je seksleven boven verwachting verbeteren. Deze sexy verleidingsspeeltje raakt de zintuigen van je partner meer aan, waardoor de lust en passie tussen jou en je partner verder kan worden vergroot. Bovendien biedt het aan je partner een adembenemende aanblik van jou met de verleidelijke verschijning die de Heather & Lace Teddy – One Size je geeft.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Heather & Lace Teddy – One Size gebruiken?

De Heather & Lace Teddy – One Size is een uitstekende aanvulling voor het verbeteren van je seksleven. Het is leuk om deze te combineren met andere speeltjes en toys zoals massageoliën, en 's. Deze kunnen gebruikt worden om jou en je partner een nog intenser genot te bezorgen. Met deze kunnen jullie samen een opwindende avontuur beleven en ervaren hoe heerlijk seks kan zijn.

Hoe moet de Heather & Lace Teddy – One Size worden gereinigd?

Het is belangrijk om je seksspeeltjes zo soepel mogelijk te houden. Daarom moet je de Heather & Lace Teddy – One Size na gebruik schoonmaken. Het is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, maar het is het beste om deze te wassen in de wasmachine op een koude kleurens afwasprogramma. Hierdoor blijft het materiaal in goede conditie en kun je erop rekenen dat je er jaren van kunt genieten.

Probeer de Heather & Lace Teddy – One Size en koop hem online bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje om je seksuele ervaringen verder te verbeteren, is de Heather & Lace Teddy – One Size de perfecte keuze. Het is een speeltje gemaakt met zorg, dat volledig geproduceerd is met de nieuwste technologieën voor maximale prestaties. Geniet van de voordelen die deze speeltjes bieden en bestel vandaag nog online bij Ladykiller.nl.

Merk

,

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045912565, 883045912572