Heart Gem Butt Plug – Small is een uitstekend sextoy, geschikt voor zowel beginners als ervaren seksspeeltjes-fans. De Butt Plug is gemaakt van zacht, slijtvast siliconen en heeft een prachtige Rode Hart vorm. De plug heeft een geaccentueerde schacht, waardoor hij snel en makkelijk te inserteren is. De Butt Plug is uiterst verfijnd in design, en daardoor heerlijk comfortabel om te dragen. Eigenschappen van de Heart Gem Butt Plug – Small:

– Gemaakt van superzacht, extra slijtvast siliconen
– Stempeld in een mooie Rode Hart vorm
– Met een geaccentueerde schacht, voor gemakkelijke insertie
– Verfijnd in design, en heerlijk comfortabel om te dragen
– Afmetingen: 8.9 cm (L) en 3.8 cm (D)

Wat is de Heart Gem Butt Plug – Small?

Heart Gem Butt Plug – Small is een plug, dat is ontworpen als een medium-grote analplug. De plug is ideaal voor zowel beginners als voor ervaren seksspeeltjes-fans. Hij is gemaakt van superzacht, extra slijtvast siliconen, en heeft een ongelooflijk comfortabel design. Met vloeiende contouren, een gemiddelde lengte van 8.9 cm en een diameter van 3.8 cm, is deze plug heerlijk gemakkelijk in te voeren. Het accent op de top creëert een extra mooi, aantrekkelijk uiterlijk, waardoor hij een ideale partner is voor ën.

Hoe wordt de Heart Gem Butt Plug – Small gebruikt?

Met behulp van de plug kunnen beide partners hun seksuele ervaringen verbeteren. De plug is eenvoudig in te voeren, waardoor je direct kan genieten. Door de zachte siliconen materialen en de gemiddelde afmetingen, is de plug perfect voor zowel beginners als voor gevorderden. Hij creëert een intens gevoel, waardoor de orgasmes energieker, intenser en langer worden.

Voor wie is de Heart Gem Butt Plug – Small bedoeld?

De Heart Gem Butt Plug – Small is bedoeld voor koppels die op zoek zijn naar een medium grote, verfijnd vormgegeven plug om hun seksuele ervaringen te verbeteren. Dit sextoy is ideaal voor gevorderden die ervaring hebben met anale speeltjes, maar ook zeker voor beginnende stelletjes die kennis willen maken met , dankzij de zachte en comfortabele materiaalkeuze.

Hoe kan de Heart Gem Butt Plug – Small je seksleven verbeteren?

Heart Gem Butt Plug – Small kan je seksleven verbeteren door haar unieke vormgeving. De geaccentueerde schacht maakt de plug gemakkelijk in te voeren, waardoor je direct kan genieten van een intense anale seks. Door haar slijtvastheid en comfortabel design kan je urenlang genieten. Deze plug helpt je ook bij het bereiken van anale orgasmes en intenser genot.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je de Heart Gem Butt Plug – Small gebruiken?

De Heart Gem Butt Plug – Small is ideaal om in combinatie met andere sextoys en speeltjes te gebruiken. Omdat de plug gemaakt is van zachte slijtvaste materialen, is hij uitermate geschikt om gecombineerd te worden met andere sextoys en speeltjes. Ook heeft de plug een prachtige rode hart, wat hem een perfecte extraatje maakt op momenten dat je extra speeltjes wilt gebruiken.

Hoe moet je de Heart Gem Butt Plug – Small reinigen?

De Heart Gem Butt Plug – Small moet met een mild desinfecterend middel gereinigd worden. Gebruik daarvoor niet te heet of koud water. Voorkom beschadiging van de plug door gebruik te maken van een licht sopje. Spoel hem na de reiniging helemaal schoon en gebruik dan een sextoy cleaner. Dit verzekert je van een hygiënische en goede reiniging.

Probeer de Heart Gem Butt Plug – Small en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Heart Gem Butt Plug – Small, dan raden we je aan om hem te proberen. Koop de Heart Gem Butt Plug – Small in onze seksshop Ladykiller.nl, en geniet van de en geweldige klantenservice. Met een Heart Gem Butt Plug – Small waarborg je jezelf een heerlijk intense seksuele ervaring!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

8714273492920, 8714273493347, 8714273533654