Wat sextoys betreft, is de Heart Gem Butt Plug – Large perfect voor veel variatie, plezier en ontdekking in je liefdesspel. Met deze in grote maat heb je de perfecte keuze voor uren liefdesplezier met je partner of alleen. Gemaakt van PU-coated siliconen, is Heart Gem Butt Plug – Large een superzachte, flexibele en langdurig duurzame sextoy die gemaakt is voor herhaald gebruik om je spannende sensuele ervaringen intenser te maken.

Eigenschappen van de Heart Gem Butt Plug – Large:

– Gemaakt van PU-coated siliconen
– Vrij van schadelijke materialen
– Uitstekende flexibiliteit
– Mooi vormgegeven
– Groot genoeg voor dieparen erg plezier
– Gemakkelijk schoon te maken

Wat Is De Heart Gem Butt Plug – Large?

De Heart Gem Butt Plug – Large is een spannende sextoy die je seksleven en liefdesspel op een ander niveau tilt. Gemaakt van PU-coated siliconen, is deze spannende buttplug in grote maat perfect om je intieme momenten met je partner te verbeteren. De flexibele buitenkant voelt perfect aan, terwijl je je ultieme orgastische sensaties voelt in je lekkere kontje. Het is het perfecte sextoy om je opwinding te vergroten en je intieme ervaringen te verbeteren.

Hoe Kan Je De Heart Gem Butt Plug – Large Gebruiken?

Door de vormgeving en flexibele buitenkant van de Heart Gem Butt Plug – Large, is hij makkelijk in te brengen, ongeacht de kleine of grote afmetingen. Breng er eerst genoeg glijmiddel voor op aan en plaats deze plug stukje voor stukje in je kont. Met behulp van de afgeronde staart kun je de plug gemakkelijk bewegen. Zo kun je de juiste druk uitoefenen en zo je ultieme orgastische sensaties bereiken.

Voor Wie Is De Heart Gem Butt Plug – Large?

De Heart Gem Butt Plug – Large is de perfecte sextoy om jouw seksleven een extra dimensie te geven. Zowel beginners als ervaren sextoyliefhebbers kunnen van deze extase en spannende orgastische sensaties genieten. Met name voor stellen op zoek naar een manier om hun intieme momenten op een nieuw niveau te tillen is deze buttplug perfect.

Hoe Verbetert De Heart Gem Butt Plug – Large Je Seksleven?

Voor veel mensen zit er een ontzettende opwinding in het ervaren van anale stimulatie. Met de Heart Gem Butt Plug – Large vergroot je de sensaties en verbetert je liefdesspel. Als je partner erbij betrokken is, kun je zelfs tederheid of dominantie tonen door de plug te hebben ingebracht. Je kunt ook de spanning en suspense ophogen door de buttplug gedurende lange periodes in te houden. Zo vergroot je je orgastische sensaties.

Met Welke Andere Sextoys Kun Je De Heart Gem Butt Plug – Large Gebruiken?

Je kunt je seksleven en je intieme ervaringen nog spannender maken door andere buitenkant sextoys zoals 's en te gebruiken met je Heart Gem Butt Plug – Large. Hierdoor kun je een heerlijke sensaties bereiken door heerlijke combinaties met je partner.

Hoe Reinig Je De Heart Gem Butt Plug – Large?

Net als elk sextoy moet je de Heart Gem Butt Plug – Large regelmatig reinigen. Dit kun je best doen met een sextoyreiniger die speciaal ontwikkeld is voor de PU-coated siliconen waar de plug van gemaakt is. Reinig de plug voor en na elk gebruik om je seksleven veilig en verantwoord te beleven.

Probeer De Heart Gem Butt Plug – Large Vandaag Nog Uit!

Wil jij plezier ervaren en je intieme ervaringen met je partner of alleen verbeteren? Probeer dan de Heart Gem Butt Plug – Large nu uit! Naast de Heart Gem Butt Plug – Large bieden wij nog veel meer sextoys en andere speeltjes. Bekijk het assortiment online in onze seksshop Ladykiller.nl en ontdek wat mogelijk is!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

8714273493064, 8714273493484, 8714273533678