Harten Masker is een masker voor extra seksuele stimulatie en spanning. De hollow eyes oogmaskers zijn gemaakt van hoogwaardig PU-leer dat ruw aanvoelt en je gezicht bedekt. Je kan de Harten Masker gebruiken om een ervaring te creëren die verder gaat dan ‘gewoon' seks. Hiermee geef je je partner helemaal over aan jou en dwing je zijn/haar sensoren aan en kan jij op plezierige manier experimenteren met .

Hieronder een overzicht van de eigenschappen van de Harten Masker:

– ­ Gemaakt van zacht PU-leer voor meer comfort en duurzaamheid
– Verstelbare plastic gespen met gaten om te voorkomen dat je partner het masker uit kan trekken
– Onderliggende foam voering voor extra comfort
– Unisex en past qua vorm bij de meeste gezichtsvormen
– Gemakkelijk schoon te maken

Wat is Harten Masker?

Harten Masker is een van de meest populaire sextoys als het gaat om bondage speeltjes. De Harten Masker is namelijk gemaakt om je partner helemaal over te geven aan jou tijdens seksuele ervaringen. Dit is een manier om je seksleven net even wat extra plezier te geven. Je partner wordt doordat hij/zij helemaal afhankelijk van jou is, meer bewust van zijn/haar sensaties en zal het genot meer waarderen. Je kan ook het Harten Masker gebruiken als verandering van spijl binnen een relatie, waardoor jullie jullie seksleven een sexy nieuw jasje kunnen geven.

Hoe gebruik je Harten Masker?

Het Harten Masker is makkelijk te gebruiken. Om te beginnen bepaal je de maat van je Harten Masker. Kies hierbij een maat die ervoor zorgt dat je masker goed om het gezicht zit zonder te strak te zitten. Je hoeft het Masker niet per se heel strak om je gezicht te hebben, anders kan je partner het ongemakkelijk vinden. Zorg er daarna voor dat je partner de Harten Masker aandoet en de plastic gespen aan de achterkant vastmaakt. Om er voor te zorgen dat je partner de Masker niet uit kan trekken, bepaal je of de gespen in de meest open of meest gesloten stand staan.

Voor wie is Harten Masker bedoeld?

Harten Masker is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een seksuele ervaring waarbij jullie meer met elkaar kunnen spelen. Dit masker wordt veel gebruikt door heteroseksuele stellen met ervaring met bondage of die dit willen gaan uitproberen. Het Harten Masker is ook geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in Bondage play samen met gelijkgestemden in diverse genders. De Harten Masker is ook leuk voor iedereen die ouderwets plezier wil zoeken in een andere manier van seks.

Hoe verbetert Harten Masker je seksleven?

Het Harten Masker verbetert je seksleven doordat je je bewust gaat worden van de sensaties die je ervaart. Hierdoor val je in een diepere staat van seksuele concentratie en weet je precies wat je partner fijn vind aan sensuele stimulatie. De relatie met je partner gaat dieper als je je beiden helemaal overgeeft aan de ander met het Harten Masker. Omdat je met dit masker je zintuigen afschermt van wat er om je heen gebeurt, komt de zintuiglijke plezier en bewustwording veel sterker over.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Harten Masker gebruiken?

Harten Masker kan gebruikt worden met vele andere speeltjes en toys. Wat er hierbij gebruikt wordt hangt van de fantasie of af. Hier een korte lijst van speeltjes en toys die goed samengaan met het Harten Masker:

– Bondage Tape


– Touw
– Butt Plugs

– Keus voor zachte of hardere slagen

De combinatie van de Harten Masker met andere speeltjes en toys geeft je een extra dimensie aan je seksleven. De sensaties zullen nog intenser zijn als je de Harten Masker gebruikt in combinatie met de bovengenoemde speeltjes.

Hoe reinig je Harten Masker?

Het Harten Masker is eenvoudig te reinigen. Als je het masker na gebruik hebt, is het belangrijk dat je het eerst afspoelt met lauwwarm water. Daarna adviseer ik voor het ontsmetten van de Harten Masker, om speciale toy cleaner te gebruiken. Je kunt dit product kopen in onze seksshop. Dit reinigt alle bacteriën die er zijn en die je wilt voorkomen.

Koop Harten Masker in Ladykiller.nl

Wil je een eigen Harten Masker? Koop deze dan in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier is een ruime variatie aan Harten Masker verkrijgbaar in verschillende stijlen en maat. Kies het Harten Masker dat bij jouw voorkeur past. In Ladykiller.nl vind je ook vele andere seksspeeltjes en sextoys die kunnen worden gecombineerd met de Harten Masker. Wacht dus niet langer en kom kijken in Ladykiller.nl voor jouw Harten Masker.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273544094