Van de overheersende verlegenheid bij mannen en vrouwen om sextoys aan te schaffen tot tegenwoordige creatieve Sextoy Blogs helpt een enorme verscheidenheid aan sextoys en andere speelgoed in elk seksleven. Een van de speeltjes die het helemaal maken is de Harley – Playsuit met – One Size van Ladykiller.nl. De productbeschrijving omvat de geavanceerde eigenschappen, het bijzondere doel, de functies en de idealen in verband met het gebruik ervan voor beide partners.

Eigenschappen:
– Grote uitstraling met pluche materialen.
– Superzachte boeien voor comfort en een stevige grip.
– Lijkt precies op de bekende Harley Quinn look.
– Stretchstof voor een perfecte pasvorm.
– One Size, maar heeft een aantrekkoord dat bij elke taille past.

Wat is Harley – Playsuit met Handboeien – One Size?

Harley – Playsuit met Handboeien – One Size is een sexy playsuit uit de industriestandaard van sextoys die in een zeer klassieke en elegante uitstraling combineert met pluche materialen voor jou en je partner. De uitstekende kwaliteit levert een perfecte combinatie voor maximaal koppelplezier. De montage van superzachte boeien met zijdeachtig materiaal zorgen voor een warme aanraking van de huid en een stevige grip.

Hoe wordt Harley – Playsuit met Handboeien – One Size gebruikt?

De Harley – Playsuit met Handboeien – One Size is geschikt voor elke leeftijd, maar is met name geschikt voor stelletjes die spelen met hun seksuele omgangsvormen. Het pakket bevat een sexy playsuit met alle benodigde bijlagen en twee boeien. One size is niet alleen een naam maar een van de beste kenmerken van de playsuit; Het is gemaakt van een stretchstof. De playsuit heeft een asymmetrische knoop en nauwkeurig ontworpen, verstelbare taille, waardoor je perfect voor elke maat past.

Voor wie is de Harley – Playsuit met Handboeien – One Size bedoeld?

De Harley – Playsuit met Handboeien – One Size is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe seksuele ervaring. Of je nu vrijgezel bent of een relatie hebt, deze playsuit is een must-have voor jouw seksspeeltjes collectie. De set is vooral populair bij stellen die willen experimenteren met hun seksuele dynamiek, als ten minste één van de twee de nodige controle wil.

Hoe kan de Harley – Playsuit met Handboeien – One Size je seksleven verbeteren?

De Harley – Playsuit met Handboeien – One Size kan je seksleven krachtig verbeteren. Het dragen ervan geeft je meer seksuele vrijheid en initiatief. Het gebruik van deze playsuit helpt ook bij het verhogen van je zelfvertrouwen en vergroot je kans op een sterkere verbinding met je partner. Door de handboeien te versieren met andere speeltjes kun je de diepte en variatie van je seksleven op een ander niveau tillen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je het Harley – Playsuit met Handboeien – One Size?

Met de Harley – Playsuit met Handboeien – One Size kan je diverse andere sextoys combineren om je seksleven een extra dimensie te geven. Denk bijvoorbeeld aan SM-toys zoals klemmen of een pijnstok, maar ook speeltjes zoals hete kaarsen, masserende of erotisch fustwerk. Alle speeltjes die je erbij kunt combineren, zal je een onBeschrijfbaar seksueel genot geven.

Hoe reinig je de Harley – Playsuit met Handboeien – One Size?

Je moet altijd zorgvuldig omgaan met seksspeeltjes, omdat een slechte hygiëne een gevaar kan vormen voor je seksuele gezondheid en je bovendien allerlei bacteriën kunt overbrengen op je partner. We raden aan dat je de Harley – Playsuit met Handboeien – One Size reinigt met één van onze speciale sextoy cleaners of met een antibacteriële zeep.

We raden aan de Harley – Playsuit met Handboeien – One Size te proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen.

We raden iedereen aan om er een keer eentje te kopen en om hun seksleven naar een hoger niveau te tillen. Onze seksshop Ladykiller.nl bevat een grote selectie aan seksspeeltjes, die allemaal harna twee jaar garantie hebben. Bestel dus vandaag nog de Harley – Playsuit met Handboeien – One Size bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

883045913104