Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml zijn een unieke mix van kruiden, voedingsstoffen en essentiële oliën. Ze zijn ontwikkeld om de zintuigen te verwarmen en te stimuleren voor seksuele activiteit. De drop is aangenaam van smaak en heeft een plezierig warm effect. De ingrediënten voorzien je lichaam van energie en vitaliteit, waardoor je mentaal en lichamelijk aangenaam wordt gestimuleerd. Hieronder een overzicht van de eigenschappen:

• Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en kruiden
• Rijk aan energie- en vitaliteitsboosters
• Bevat keuze uit verschillende smaken
• Goed gemengd voor een aangenaam warme en kalmerende, maar stimulerende ervaring
• Unieke formule die kan helpt bij
• Prioriteit is de kwaliteit, veiligheid en hygiëne

Wat is de Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml?

Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml zijn medicijndroppen gemaakt van een unieke mix van 100% plantaardige ingrediënten, kruiden en essentiële oliën. Deze ingrediënten, energie- en vitaliteitsboosters, verwarmen je zintuigen en stimuleren je lichaam voor seksuele activiteit. De drop zorgt voor een aangenaam warm effect dat kan duren van 3 tot 4 uur. Het helpt tevens erectiestoornissen te verminderen, voor een betere en verbeterende seksuele leven.

Hoe kan je Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml gebruiken?

Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml kan je direct, zonder water, op de tong plaatsen. De drop begin direct te werken, je begint te voelen hoe de zintuigen stimuli worden geactiveerd en de begint je door je lichaam te stromen. De warmte verspreid zich en je krijgt een ontspannen, welgemeende en vrijgevende sensatie. Het kan zo'n 3 tot 4 uur duren voordat de effecten van de drop afnemen.

Voor wie is de Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml bedoeld?

De Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml is bedoeld voor iedereen die een betere seksleven wil met een meer verfijnde en intense seksrelatie. Het helpt ook bij een , waardoor er nog meer plezier kan worden beleefd tijdens de seksuele interactie. De naam zegt het zelf al, het is ontworpen om gelukkiger en meer bevredigende ervaringen te creëren in je seksleven.

Hoe kan de Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml je seksleven verbeteren?

Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml heeft een positieve invloed op je seksleven. Het gebruik ervan kan een betere groei en verbetering van je seksuele functie helpen. Door de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten, krijg je extra energie en vitaliteit om langer aan te gaan en in bed mee te doen. De sensuele sensaties die de drop geven maken de seksuele ervaringen meer intens en verfijnd.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met de Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml?

De Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml kan gebruikt worden met paarvibrators, kunstvagina's en erotische speelgoedjes. Het helpt om de ervaring meer intense en meeslepend te maken. Het is ook compatibel met andere seksspeeltjes, zoals clitorisvibrators, , anale pluggen, en andere intieme seksspeeltjes die je ook in de online erotische winkel Ladykiller.nl shop. Het kan ook gebruikt worden samen met smeersels zoals lubricants en .

Hoe kun je de Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml het beste reinigen?

Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml moet gereinigd worden met warm water en milde zeep. Gebruik geen alcohol, agressieve producten of bleekmiddelen voor schoonmaak. Dompel de drop niet onder in warm water. Na de schoonmaakprocedure, dep de drop droog met een schoon handdoek. Als de drop wordt blootgesteld aan directe zonlicht, kan het smelten. Bewaar de drop afgesloten in een koele en donkere ruimte.

Waarom zou je de Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml proberen en kopen bij Ladykiller.nl?

Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml biedt een intieme belevenis en verhoogt de kwaliteit van seksuele prestaties. Het verbetert ook je algehele gezondheid, waardoor je uiteindelijk meer energie krijgt om te genieten en deel te nemen aan intieme momenten. De Happyness Drops – Stimulating Drops – 1 fl oz / 30 ml staat je toe om van een betere seksuele leven te genieten met je partner. Daarom moedig ik je aan om het te proberen en later te kopen bij Ladykiller.nl, waar je geniet van prijsvoordeel, gratis verzending en discrete verpakking. Dit alles om jouw plezier en privacy te garanderen!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4042342004410