Happy Hearts Sokken – 36-41 zijn sokken die je seksleven een boost geven. Met deze musthave Art Deco-ontwerp kunnen koppelsd een geweldig speelse en sensuele tijd beleven. Na herhaaldelijk gebruik ervaren koppels dat hun seksleven veel variatie en sensualiteit krijgt met behulp van deze kleurrijke sokken.
Happy Hearts Sokken – 36-41 zijn gemaakt van zacht, ademend katoen met koorden die je in verschillende boeien kunt binden. De exotische kleuren die gemengd kunnen worden, variëren van koper-goud tot heldere kleuren. De sokken zijn verkrijgbaar in maten 36-41. Daarnaast is de polyester velcroband die wordt geleverd met elke paar sokken zachtzittend en past precies uit te strekken om de behoeften van de draagster of dragers tegemoet te komen.

Wat is Happy Hearts Sokken – 36-41?

Happy Hearts Sokken – 36-41 zijn all-in one seksspeeltjes bestaande uit een paar prachtige sokken en een bijbehorende polyester lus met velcro, zodat je makkelijk boeien kunt maken. Iedere set bevat één paar sokken en één velcdro lus. De sokken hebben verschillende maten en collecties zodat je altijd de juiste maat kunt kiezen en creatieve boeien kunt maken.

Hoe worden Happy Hearts Sokken – 36-41 gebruikt?

Happy Hearts Sokken – 36-41 zijn gemaakt als multifunctioneel seksspeeltje. Je kunt de sokken en de velcroband gebruiken om makkelijk boeien te maken. Vervolgens kun je met de boeien verschillende posities aannemen tijdens de seks. Je kunt ook de sokken als oogmasker gebruiken om je partner op een spannende manier te verrassen. Ook kun je de sokken gebruiken als hand- en balboeien.

Voor wie zijn Happy Hearts Sokken – 36-41 gemaakt?

Happy Hearts Sokken – 36-41 zijn speciaal ontworpen voor koppels die meer variatie en sensualiteit in hun seksleven willen ervaren. Of je nu al een ervaren koppel bent of begint met een nieuwe ‘sextape', deze sokken zullen je zeker helpen om je seksleven te verrijken en je ervaringen te verdiepen. Het ontwerp en de constructie van deze sokken zijn volledig gericht op de behoeften van elke stel.

Hoe kun je je seksleven verbeteren met Happy Hearts Sokken – 36-41?

Door creatieve seksposities te creëren, zorg je voor stimulatie van de beide partners. De sokken bieden meer bewegingsvrijheid tijdens het spelen, door de gebruiker beide handen of voeten te laten bewegen. Daardoor kunnen nieuwe tactieken gecreëerd worden die helemaal op de fantasie en de behoeften van de partners zijn gericht. De geavanceerde afwerking en de heerlijke stof zorgen voor een comfortabel en sensueel seksueel avontuur.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kun je Happy Hearts Sokken – 36-41 gebruiken?

Happy Hearts Sokken – 36-41 zijn de perfecte partner bij een reeks seksspeeltjes en toys. Zo kun je de sokken gebruiken met voorbinddildos, klemmen, en andere seksaccessoires. De sokken combineren goed met verschillende soorten touwen en overal waar je fantasie je brengt.

Hoe kun je de Happy Hearts Sokken – 36-41 reinigen?

Net als alle seksspeeltjes en toys moeten de Happy Hearts Sokken – 36-41 op de juiste manier schoongemaakt worden. Was de sokken en de polyester lus met betrouwbare reinigingsmiddelen of gebruik een antisepticum. Zorg ervoor dat de sokken goed droog zijn alvorens ze op te bergen in een donkere, droge plaats.

Koop vandaag nog je Happy Hearts Sokken – 36-41

Bij Ladykiller.nl hebben we een prachtige verzameling Happy Hearts Sokken – 36-41. Deze sokken zullen je seksleven een boost geven en meer sensualiteit, spanning en variatie bieden. Wacht niet langer en krijg vandaag nog je Happy Hearts Sokken – 36-41 via Ladykiller.nl. Shop nu en ontdek de magie!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273929648