Hand- en Enkelboeien met Hogtie: van beginners tot gevorderden
Het ultieme koppel seksspeeltje om jouw seksleven naar een hoger niveau te tillen! en enkelboeien met hogtie zijn erg populair onder seksspeelgoed-enthousiastelingen: van beginners tot gevorderden. De manier waarop deze boeien je seksleven kunnen verbeteren, hoe ze te gebruiken zijn, wie de boeien heeft ontworpen, voor wie ze zijn gemaakt en de verschillende manieren waarop je de boeien kan combineren worden hieronder beschreven.

Wat zijn Hand- en Enkelboeien met Hogtie?

Handboeien en enkelboeien met hogtie is een koppel seksspeeltje gecreëerd door de vooraanstaand -ontwerper Ołavija.De boeien bieden een overweldigende machtsuitwisseling binnen een -sessie. Door middel van deze boeien kan je extreem dominante posities aannemen, terwijl je je partner de gewenste koppel-intimiteit biedt.

Hoe worden Hand- en Enkelboeien met Hogtie gebruikt?

Je kan de Hand- en Enkelboeien met Hogtie als een veelzijdige -set gebruiken. Je kan de extremiteiten aanpassen aan de mate van pijn en genot die je wilt bereiken. Je kan de boeien gebruiken om je partner al de ruimte te geven om tegen je aan te drukken of om hem te beperken in zijn of haar bewegingsvrijheid. Handboeien en enkelboeien met hogtie kunnen apart gebruikt worden of samen als basis voor extreme posities. Met behulp van de veschillende ringen aan de boeien is het mogelijk om meerdere positieën te simuleren.

Voor wie is de Hand- en Enkelboeien met Hogtie?

De Hand- en Enkelboeien met Hogtie is voor koppels die van BDSM-spelletjes houden en voor koppels die op zoek zijn naar nieuwe, spannende speelsplezier. Het is een dusdanig flexibel seksspeeltje dat het voor koppels met ieder niveau geschikt is, van beginners tot gevorderden. De boeien zijn zelfs uitstekend geschikt voor aspirantbondageleden: door de boeien kan je je eigen schaal aan machtsuitwisseling en genot vinden.

Hoe kan de Hand- en Enkelboeien met Hogtie je seksleven verbeteren?

De Hand- en Enkelboeien met Hogtie zijn geschikt voor elk type seksuele avontuur. Het combineren van intense, scherpe sensaties in di…

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522638675