De Hailey – Silicone is een elegante, krachtige en complete sextoy binnen Ladykiller.nl. Als je van opwindende en een verrassende houdt, dan zul je deze multitasking vibrator zeker appreciëren. Met deze spannende vibrator ben je voortaan altijd klaar om een nieuwe feedback te krijgen. Hieronder vind je de top-eigenschappen van de Hailey – Silicone Vibrator:

• Elektrisch oplaadbare vibes van verschillende intensiteiten
• Een krachtig motor voor perfecte stimulatie
• Gemaakt van 100% medisch siliconen.
• 10 verschillende vibratiepatronen
• Waterdicht en gemakkelijk te reinigen

Wat is de Hailey – Silicone Vibrator?

De Hailey – Silicone Vibrator is een elegante, krachtige vibrator voor intens genoeg om veel plezier mee te creëren. Met deze sextoy kun je de meest intense sensatie ervaren. Bovendien is de toy 100% gemaakt van siliconen, wat de vibrator stevigheid en duurzaamheid geeft.

De vibrator is uitgerust met 10 verschillende vibratiepatronen. Deze variaties bieden verschillende frequenties aan stimulatie, waardoor je elke keer een nieuwe, opwindende ervaring hebt. De Hailey – Silicone Vibrator is voorzien van een krachtige motor die intens genoeg is voor absolute genot.

Hoe kan je de Hailey – Silicone Vibrator gebruiken?

Je kunt de Hailey – Silicone Vibrator gebruiken voor zelfbevrediging, maar ook voor spannende en romantische uren met je partner. De vibrator is eenvoudig te gebruiken. In totaal heeft de Hailey – Silicone Vibrator twee knoppen, waar je beide knoppen kunt gebruiken om de vibratiepatronen te veranderen. Houd de knoppen ingedrukt om de vibrator te vermogensverhogen. De lengte van de vibrator is 6.5 “, perfect voor de gewenste stimulatie.

Voor wie is de Hailey – Silicone Vibrator?

De Hailey – Silicone Vibrator is geschikt voor elke man of vrouw die op zoek is naar een topkwaliteit sextoy dat hun seksleven kan verbeteren. Deze vibrator is krachtig genoeg om al je erogene zones te prikkelen, maar tegelijkertijd ook zacht genoeg om nog kalmerende ervaringen te creëren. Dankzij de vele verschillende vibratiefrequenties kun je de sekservaring steeds verrassend vernieuwen.

Hoe verbetert de Hailey – Silicone Vibrator je seksleven?

De Hailey – Silicone Vibrator zal je seksuele leven waarschijnlijk verbeteren door je partner of sterke momenten te bieden die om verder te verkennen, en dit tot nieuwe niveaus van genot. Met deze vibrator haal je het beste uit een sensuele avond met je partner door de intense vibraties die je partner wil ervaren. Bovendien kun je elke vibratiepatroon gemakkelijk aanpassen om de perfecte onvergetelijke ervaring te creëren.

Met welke andere toys en speeltjes kan je de Hailey – Silicone Vibrator gebruiken?

De Hailey – Silicone Vibrator is een veelzijdige toy die u kunt gebruiken met andere toys. Deze vibrator is perfect te combineren met , cockrings, plugs en . Probeer bijvoorbeeld je anal beads te combineren met de vibrator om een diepere ervaring te creëren. Twee zijn ook een topkombinatie voor momenten van .

Hoe reinig je de Hailey – Silicone Vibrator?

De Hailey – Silicone Vibrator is waterdicht, waardoor je hem eenvoudig met water en speciaal sextoy reinigingsmiddel kunt reinigen. Zorg er eerst voor dat het beide elektrische poorten gesloten zijn voordat je de vibrator onder de kraan reinigt. Gebruik warm water en een mild sextoy reinigingsmiddel om al je sextoys zo hygiënisch mogelijk te houden.

Probeer de Hailey – Silicone Vibrator nu uit in de Ladykiller.nl ecommerce shop

De Hailey – Silicone Vibrator is een krachtige vibrator, die perfect is om een ​​complete nieuwe gevoelens te creëren ervaring. Of je nu alleen of met je partner bent, deze vibrator biedt het beste van allebei. Probeer de vibrator nu uit in onze shop en kom tot je eigen conclusies! Neem contact met ons op als je meer informatie wil over de Hailey – Silicone Vibrator.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311470690