De Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager is een next-level sextoy voor mannen. Het is een uniek en innovatief speeltje dat ontworpen is om spannende, scherpe sensaties te genereren die een aantal unieke voordelen bieden die andere sextoys niet hebben.

Kenmerken van de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager:

• Erg comfortabel silicone materiaal.
• Meerdere vibratiestanden
• Waterproof
• Zachte, maar intens krachtige vibrerende sensaties
• Gebruiksvriendelijk en makkelijk verstelbaar
• Kantelbare kop voor een targeted massage
• Externe motor voor langdurige kracht

Wat is de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager?

De Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager is een superieure sextoy voor mannen dat is ontworpen om intensief, gecontroleerd en bevredigend te zijn. Dit speeltje heeft alles wat je van een topkwaliteit sextoy zou verwachten, van een comfortabel silicone materiaal, variabele speelsmogelijkheden en een waterdicht design tot een verhoudingsgewijze zachte, maar intens krachtige vibrerende sensaties. En niet te vergeten de kantelbare kop waarmee je een targeted massage kunt geven.

Hoe gebruik je de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager?

De Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager is een makkelijk te bedienen sextoy en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Stel het speeltje eerst zo in dat het jouw anatomie past; met de verstelbare kop, het voorwaarts en achterwaarts draaien van de kop, het verhogen of verlagen van de vibratiestand en het gebruik van een voorverwarmend middel als glijmiddel. Voel na het aanpassen van de instellingen wat er gebeurt en pas indien nodig aan.

Voor wie is de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager bedoeld?

De Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager is het ideale speeltje voor mannen die op zoek zijn naar een ervaring die hun normale routine te boven gaat. De combinatie van innovatieve technologie, comfortabel silicone materiaal en variabele speelsmogelijkheden maken van deze sextoy het ideale speeltje voor de ervaren sextoyliefhebber, en je kunt zelfs de zintuiglijke input verhogen door een voorverwarmend middel als glijmiddel te gebruiken.

Hoe kan de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager je seksleven verbeteren?

Met de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager kun je een brede range aan sensaties ervaren die je niet kan vinden met enkel handmatige stimulatie, waardoor je seksleven wordt verrijkt. Het speeltje heeft ook een extreem krachtige motor die zorgt voor langdurige ervaringen. Ervaringen die je alleen met de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager zult kunnen ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager gebruiken?

De Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager is een makkelijk speeltje om te combineren met andere speeltjes en sextoys. Je kunt het speeltje in combinatie met andere vibrerende speeltjes en toys gebruiken of het speeltje in combinatie met een strapon als je iets meer avontuurlijks wilt.

Hoe moet je de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager reinigen?

Het is belangrijk om voor de gezondheid van jezelf en je partner te zorgen, dus je moet de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager na elk gebruik stevig reinigen met warm water en een milde, seks toys reinigingsvloeistof of een antibacteriële zeep. Wrijf na het reinigen het oppervlak van de sextoy met een schone, droge doek zachtjes droog. Hierna raden we aan om de masseer met een speeltjeslub naar keuze lichtjes in te smeren.

Koop de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager en ervaar de ervaring!

Als je op zoek bent naar intense, gecontroleerde sensaties in je seksleven, dan moet je zeker de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager proberen. Het speeltje zal je ervaring op sextoy neervlakken doen veranderen en het zal je verrassen door dekrachtige sensaties en een verrijkt seksleven. Dus waar wacht je nog op? Koop de Habanero – Siliconen Fusion Prostaat Massager vandaag nog in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar de sensatie!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

609224031977