H-Harnas – Genieten van een spannend avontuur

Harnassen zijn dé perfecte om je seksleven op spannende wijze spannender te maken. Of je nu alleen of met een partner speelt, bij H-Harnas krijg je altijd een unieke en opwindende ervaring. Dankzij het gebruik kan je jouw verbeelding de vrije loop laten die je nooit gehad hebt.

De H-Harnas biedt vele voordelen:

• Perfect design, gemaakt van hoog kwalitatief leer en neopreen;
• Subtiliteit waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het dragen van de H-Harnas in het openbaar;
• Gemakkelijk aan drie verschillende maat;
• Het is heel comfortabel om te dragen;
• Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met vele andere speeltjes;
• Geeft je twee handen vrijheid om meer plezier te maken.

Wat is een H-Harnas?

De H-Harnas is een uniek kledingstuk. Het harnas is gemaakt van hoog kwaliteit leer, met veel details, zoals drie verschillende maat, neopreen voor extra comfort en subtiliteit, zodat je zonder problemen het harnas kunt dragen. Het harnas wordt dichtgeknoopt met linten aan de achterkant. Daarmee houd de H-Harnas je stevig vast, waardoor je jouw bewegingsvrijheid behoudt.

Hoe gebruik je een H-Harnas?

De H-Harnas is geschikt voor zowel solo- als partner-speeltjes. Als je de H-Harnas alleen wilt gebruiken, leg je beide schouderriemen over je schouders. Trek de lange benenriemen aan en vervolgens de voetenriemen en draag de H-Harnas de hele dag. Als je de H-Harnas wilt gebruiken met een partner, leg je eerst het bovenste deel van het harnas over je schouder. Vervolgens voer je je arm door de armband. Naast de standaard gebruiken kan de H-Harnas ook gebruikt worden met vele andere speeltjes, zoals verschillende soorten toys, , klemmen etc.

Voor wie is de H-Harnas bedoeld?

De H-Harnas is uniek, geschikt voor iedereen die zichzelf een beetje meer wil uitdagen bij het spelen. Het biedt meer flexibiliteit dan een normale bodystocking. Door je handen vrij te houden, is de H-Harnas perfect voor het gebruik van speeltjes tijdens solo of partner speel. Je kan bijvoorbeeld je of aan de voorkant van je bodystocking vastmaken, zodat je heerlijk kan genieten van draag heeft gemaakt.

Hoe kan de H-Harnas je seksleven verbeteren?

De H-Harnas heeft enkele interessante kenmerken om je seksleven te verbeteren. Allereerst geeft het je twee handen vrijheid om te experimenteren. Ook het subtiele design van het harnas maakt het uniek, wat de weg vrijmaakt voor meer openheid. Als je een betere controle over je bewegingen wilt hebben, geeft de H-Harnas je ook meer flexibiliteit. Bovendien is de H-Harnas perfect om je partner te verleiden. Je kan verschillende posities innemen, waardoor je heel andere sensaties kan ervaren dan voorheen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de H-Harnas gebruiken?

De H-Harnas kan in vele situaties gebruikt worden. Je kan de H-Harnas combineren met verschillende andere speeltjes en toys, waaronder een vibrator, dildo, klemmen, anale bal, , rode ogen staaf etc. Door de twee vrije handen die je krijgt met de H-Harnas kan je verschillende speeltjes gebruiken, zonder dat je je handen gebruikt.

Hoe moet je H-Harnas reinigen?

Om de H-Harnas optimaal te laten presteren, is het belangrijk dat je deze goed schoonmaakt. Eerst moet je alle linten voorzichtig losmaken. Spoel het harnas daarna goed af onder warm water en was het met een milde detergent. Laat de H-Harnas vervolgens goed drogen, bij voorkeur aan de lucht.

Probeer de H-Harnas en koop hem op Ladykiller.nl

De H-Harnas is een perfect product om je seksleven te verbeteren. Bij Ladykiller.nl hebben wij de H-Harnas in verschillende kleuren en maten. Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je seksleven een boost te geven, is de H-Harnas een perfect product om te proberen. Je kan het harnas kopen in onze seksshop, waar we je graag helpen met het uitzoeken van de perfecte pasvorm voor je situatie. Dus waar wacht je nog op? Koop de H-Harnas vandaag nog en laat jouw wildste fantasieën uitkomen.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

8436562011291