De Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende draait letterlijk jouw wereld op zijn kop. Deze unieke handsfree dildo heeft de speciale functie van roteren, zodat je een heel nieuwe ervaring creëert. Deze vibrerende dildo laat je beleven waarvan je nooit hebt durven te dromen of een fantasiewereld waar je jezelf tijdens het spelen in kan verliezen.

De voordelen op een rijtje:
• Unieke handsfree vibrerende dildo voor diepe penetratie.
• Roterende schacht die draait in verschillende snelheden.
• Inclusief draadloze afstandsbediening of bediening via je telefoon.
• Soepel silicone materiaal voor een comfortabele ervaring.
• Ideaal voor zowel solo- als partnerspel.

Wat is de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo?

De Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo is een innovatieve seksspeeltje dat jou een compleet unieke ervaring geeft. Deze handsfree vibrerende dildo heeft een speciale motor waarmee je meer diepte en intense roterende bewegingen kunt creëren, terwijl je handen volledig vrij zijn om andere activiteiten te verrichten. De dildo, gemaakt van soepel siliconen materiaal dat zorgt voor een comfortabele ervaring, is licht van gewicht om de sterkste sensaties direct te voelen. Met de handige draadloze afstandsbediening of bediening via je telefoon kun je meteen instellen welke instellingen je wenst.

Hoe gebruik je de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo?

De Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo is een veelzijdige uitbreiding voor je seksleven. De roterende schacht draait in verschillende snelheden en patronen waardoor je precies de sensatie kunt creëren die je wenst. Een unieke feature van de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo is dat je deze dildo ook in combinatie kan gebruiken met andere seksspeeltjes voor een extra verleidelijke ervaring. Of je nu ervaring hebt met sextoys of niet, het is aan te raden om eerst een te spelen met de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo om het effect van de verschillende instellingen te ervaren voor je zijn ultieme mogelijkheden ontdekt.

Voor wie is de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo bedoeld?

De Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo is een seksspeeltje dat geschikt is voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar sensuele stimulatie door jezelf of met je partner, met deze vernieuwende vibrerende dildo kun je genieten van intense orgasmes. De vibrerende dildo is geschikt voor zowel vrouwen, mannen, homoseksuele koppels als heteroseksuele koppels. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met seksspeeltjes of net begint, de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo is dé perfecte manier om je seksspeeltjes collectie uit te breiden.

Hoe verbetert de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo je seksleven?

Je seksleven kan echt op een compleet niveau worden gebracht met de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo. Met deze vibrerende dildo maak je deel uit van een wereld van sensueel plezier en kun je steeds op zoek naar nieuwe manieren om ermee te spelen. De roterende schacht is in staat om op verschillende manieren te werken zodat je verschillende posities kunt uitproberen. Daarnaast kan de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo ook worden gebruikt voor een intensief voorspel met je partner, zodat je samen kunt genieten van het hele verleidelijke spel.

Met welke andere speeltjes en toys kan de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo worden gebruikt?

Met de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo maak je deel uit van een wereld van onbeperkte seksuele ervaringen. Je kunt het gebruiken om je clitoraal te stimuleren terwijl je een paar of in je anus of vagina hebt. Of je kunt de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo gebruiken tijdens spelen terwijl je een ander type seksspeeltje als een of gebruikt.

Hoe moet je de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo reinigen?

Om je Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo optimaal te onderhouden is het belangrijk deze goed te reinigen na ieder gebruik. Was de dildo af met warm water en een milde, PH-neutrale seksspeeltjes cleaner of een antibacterieel zeep. Doe dit voorzichtig met een natte spons of licht vochtige doek, zodat de motor van de vibrerende dildo niet beschadigd wordt.

Aanraden om de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl

De Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo is een sensationeel seksspeeltje dat je hele seksleven kan transformeren. Wil je ontdekken wat de Gyro Vibe – Handsfree Vibrerende Dildo voor jou kan betekenen en je seksleven naar een compleet niveau brengen? Bestel dan snel deze innovatieve seksspeeltje in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier krijg je de beste kwaliteit producten, een discrete verzending en een klantenservice die je graag helpt.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274221353