Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is de perfecte olie om jouw seksleven naar een hoger niveau te tillen. De neutrale olie is rijk aan vitamine E en is een mix van de natuurlijke smaak van guave en vruchten, wat zorgt voor een unieke en verfijnde smaak. Met een omhullende en zijdezachte structuur is het een uitstekend product voor toepassing tijdens .

Eigenschappen Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml:
– Rijk aan Vitamine E
– Basisolie van olijfolie
– Neutrale tot zeer lichte smaak
– Smooth en zijdezachte textuur
– Trekt snel in de huid
– Absorbeerbaar
– Gemakkelijk af te wassen

Wat is Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml?

Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is een mix van de natuurlijke smaak van guave en vruchten, die een zijdezachte en omhullende textuur combineert met gezonde plantaardige oliën, waaronder olijfolie als basis olie. Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is in kleine verpakkingen te verkrijgen en de olie is verrijkt met Vitamine E, wat garant staat voor extra voeding en hidratatie en een aangenaam gevoel bij toepassing op de huid. De olie trekt snel in de huid en voorkomt dat de huid uitdroogt na een massage of liefdesspel.

Hoe wordt Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml gebruikt?

Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is het perfecte product voor toepassing bij erotische massage. Met een zijdezachte en omhullende textuur die volledig absorbeerbaar is, is Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml perfect voor alle . U kunt deze luxe olie ook gebruiken als glijmiddel om het seksleven te verbeteren. Giet een paar druppels olie op de schaamlippen, de penis of op seksspeeltjes waarmee u de erotische avond wil beginnen.

Voor wie is Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml?

De Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is geschikt voor iedereen. Of je nu van lichte en verfrissende smaak houdt of van zware oliën met stevige smaken, Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml heeft de perfecte balans tussen al deze kwaliteiten.Als je op zoek bent naar een olie voor een diepere, erotische massage, is Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml precies wat je zoekt. De unieke smaak en zachte textuur zorgen ervoor dat je bodycare momenten extra verfijnd en aangenaam zijn.

Hoe verbetert Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml je seksleven?

Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is het perfecte product voor een erotische massageavond. De olie stelt je in staat om ontspannen en intieme momenten te creëren die je seksleven slimmer en veelzijdiger maken. Door te variëren met kleuren, smaken en technieken, wordt je seksleven dynamisch en variabel. De olie heeft een verfijnde smaak en is heerlijk van textuur, dus probeer het bij liefdesspel naar het volgende level te tillen.

Welke andere speeltjes en toys kan ik gebruiken met Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml?

Je hebt veel verschillende opties om Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml te combineren met andere speeltjes en toys. Het maakt niet uit of je beginners of gevanceerden bent; er zijn veel verschillende opties beschikbaar. Probeer bijvoorbeeld een voor wat extra stimulatie, of een vrouwvriendelijk seksspeelgoed om het volledige seksuele verlangen te ervaren. U kunt ook kiezen voor het klassieke of .

Hoe moet ik Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml reinigen?

Als je Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml voor meerdere sessies wilt gebruiken, is het belangrijk dat je de olie correct reinigt. Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml is gemakkelijk af te wassen met een milde zeep en lauwwarm water. Om ervoor te zorgen dat de olie in conditie blijft, mag je alleen producten gebruiken die niet te heet of te koud zijn. Was het product na elke sessie en droog het goed af voordat je het opnieuw gebruikt.

Probeer de Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige olie voor erotische massage en meer, dan heb je de perfecte olie gevonden met Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml.De neutrale olie met verfijnde smaak zorgt voor een professionele massage ervaring. Probeer het nu en ontdek welk effect het heeft op jouw seksleven. U kunt de Guavalva Massage Oil – 2 fl oz / 60 ml bij onze seksshop Ladykiller.nl bestellen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004519