In de luxe ecommerce winkel van Ladykiller.nl vind je de stijlvolle, gladde en geparfumeerde Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml om je seksleven naar het volgende niveau te tillen. Deze massage olie, die zacht aanvoelt en geschikt is voor alle lichaamstypen, is perfect voor iedereen die op zoek is naar heerlijke sensuele massage-ervaringen.

Eigenschappen van Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml:

– Licht geparfumeerd met een heerlijke Muskaatolie uit het Caribisch gebied.

– Verbetert de sensuele spanning tussen partners en voelt zacht en luxueus op de huid aan.

– Hypoallergeen en schadelijk vrij, waardoor het ook geschikt is voor kuise massage-sessies.

– Lingetje van 8 fl oz / 236 ml, wat genoeg is voor meerdere massage-sessies.

Wat is Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml?

Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is een luxe, hydraterende massage olie. Deze massage olie is zacht en heeft een heerlijke, subtiele geur die de sensuele sfeer tussen partners verhoogt. Het is gemaakt van hoogwaardige, hypoallergene ingrediënten die veilig en geschikt zijn voor elke huid, zelfs de meest gevoelige. Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml bevat Muskaatolie dat rijk is aan vitamine A en omega-3-vetzuren. Deze ingrediënten helpen de doorbloeding en zorgen ervoor dat alle sensuele massage-sessies geslaagd zijn. Bovendien is het vrij van minerale olie, waardoor het ook geschikt is voor kuise massage-sessies.

Hoe wordt Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml gebruikt?

Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is eenvoudig te gebruiken. De olie is 100% biologisch afbreekbaar en wordt opgelost in lauwwarm water. Gebruik eerst de olie, plaats uw vingers in de Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml en voeg een kleine hoeveelheid vloeistof toe. Vervolgens masseer je de massage olie op je geliefde in olieachtige ringen. Herhaal dit proces tot je de juiste texturen en lagen op elkaar hebt aangebracht. Afhankelijk van je voorkeuren en de type massage die je uitvoert, wordt de olie opnieuw toegevoegd of verwijderd.

Voor wie is Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml bedoeld?

Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml biedt een heerlijke sensuele massage-ervaring voor alle lichaamstypen. Het is ideaal voor mensen die van kuise massage houden en tegelijkertijd in staat zijn de juiste sensuele massage-sessies te onderhouden. Er zijn veel verschillende massage-technieken die gebruik maken van Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml en het resultaat, ongeacht wat voor techniek je kiest, is een heerlijke, sensuele sessie van lichaamsontspanning en verlichting. Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is perfect om het seksleven van beide partners te verbeteren, zowel qua intensiteit als frequentie.

Hoe kan de Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml je seksleven verbeteren?

Doordat Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml gemakkelijk opwarmt, kun je veel meer sensuele gevoelens ontwikkelen bij je sekspartner. De olie heeft een heerlijke geur en veel mensen ervaren dit als een uiterst sensueel. Daarbij is Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml gemaakt van hypoallergene ingrediënten en is het dus veilig voor iedereen. Ook is het waterverdampend en veroorzaakt het dus geen verwoestende nawerking na gebruik.

Welke andere speeltjes en toys kun je bij Guavalava massage olie gebruiken?

Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is geschikt om te gebruiken met allerlei speeltjes. Of het nu gaat om koppelversterkende , discreete cockrings, dubbele of extra-gevoelige anatomische speeltjes, allemaal kunnen ze worden gebruikt met de Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml. Deze massage olie zal helpen om deze ervaringen intenser en gevoeliger te maken. Ook als je meer klassieke massage-materialen zoekt zoals siliconen handglijders of korrelige -rollers, kun je deze probleemloos met de olie gebruiken.

Hoe moet de Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml gereinigd worden?

Om het beste uit de Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml te halen, is het belangrijk dat je hem goed reinigt. Voor de dagelijkse reiniging kun je gewoon een klein beetje lauw water en een zacht, antiseptisch middel gebruiken. Gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen. Vergeet niet dat Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml afbreekbaar is in water, dus je moet de olie niet al te lang in het water laten staan. Als je de olie gereinigd hebt, kun je de olie in zijn verpakking terugplaatsen en op een donkere koele plek bewaren.

Koop de Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml vandaag nog in Ladykiller.nl en verrijk jouw seksleven

Heb je interesse in Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml? Koop het nu in Ladykiller.nl! De unieke Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml biedt een genotvolle en intense massage-ervaring en bovendien veel mogelijkheden om je seksleven te verbeteren. Laat Guavalava Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml vandaag nog door jouw deur gaan en ervaar het verschil. Wees gerust, alle bestellingen komen discreet en beveiligd bij je thuis.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959003260