Ons lichaam verdient de beste wanneer het seksueel actief is. Speciaal voor het verminderen van irritatie en het hydrateren van onze intieme delen introduceert Ladykiller.nl de Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml. Dit is een superhydraterende oliespray op basis van kruiden, die niet alleen helpt het gebied te hydrateren maar ook verzacht, versterkt en een mood-booster is. Ideal voor het verbeteren van je seksleven en het verminderen van irritatie tevens kun je deze olie spray gebruiken met andere speeltjes en toys.

Eigenschappen:

– Verrijkt met kruiden extracten die helpen bij het hydrateren en verzachten;
– Helpt bij het verminderen van irritatie;
– 260 ml;
– Geschikt voor veganisten;
– Niet getest op dieren;
– Water based;
– Unisex.

Wat is Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml?

Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml is een superhydraterende oliespray op basis van kruiden, die speciaal ontwikkeld is om parts te hydrateren en te verzachten. De formule bevat verschillende ingrediënten zoals zonnebloemolie, toverhazelaar en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen er samen voor dat je huid gehydrateerd, verzacht en voorkomt irritatie. De Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml is perfect voor seksueel actieve personen en is bovendien unisex.

Hoe gebruik je Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml?

Gebruik de Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml als een voedende oliespray voordat je seks hebt. Spuit enkele druppels op je handen en verdeel over het intieme gebied. Gebruik niet te veel want het heeft al een goede werking met slechts een paar druppels. De oliespray smeert goed, trekt in de huid, laat geen vette resten achter en helpt bij het voorkomen van irritatie. Het is geschikt voor gebruik voor en tijdens de seks.

Voor wie is Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml?

Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml is een unisex sextoy, die alle seksueel actieve personen gebruiken. Het is vooral geschikt voor personen die een intensief seksleven hebben of voor degenen die willen dat hun seksleven wordt verbeterd. Het is ideaal voor het behouden van een goede hydratatie, het verminderen van irritatie en het verbeteren van de sensatie tijdens seks.

Hoe kan Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml je seksleven verbeteren?

Door de Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml te gebruiken, kun je van een opwindende sensatie genieten. De olie smeert goed en trekt in de huid waardoor je je comfortabeler voelt tijdens seks en minder snel te maken krijgt met irritatie. Bovendien helpt het bij het verminderen van irritatie wat vaak ontstaat door repetitief gebruik van speeltjes. Het kruidenextract voorkomt ook dat soepplekken ontstaan waardoor je comfortabeler blijft tijdens de seks.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml gebruiken?

Met de Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml kun je andere speeltjes en toys gebruiken. Het is perfect voor het gebruik van zowel 's, , ballenstretchers en cockrings. Daarnaast kun je het ook gebruiken met speeltjes die gemaakt zijn van gesiliconiseerd kunststof of glazen waar soms en olie gebruikt wordt. Het is ook ideaal voor het gebruik van stroker sleeves of sexspeeltjes die bedoeld zijn voor .

Hoe kan je je Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml reinigen?

Om de Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml te reinigen is het aan te raden om het af te spoelen met warm water en zeep. Daarna kun je het afdrogen met een handdoek. Het kan ook gereinigd worden met een allesreinigingsmiddel dat specifiek voor deze doeleinden is gemaakt.

Probeer de Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Heb je geïnteresseerd zijn geraakt in de Guavalava Hydraterende Olie Spray – 236 ml? Vergeet niet het in onze seksshop Ladykiller.nl te kopen. Onze oliespray is afkomstig van betrouwbare leveranciers. Wij leveren de producten altijd discreet. Bekijk ook onze andere producten op ladykiller.nl. We zijn er van overtuigd dat jij en je partner hier enorm veel plezier aan beleven! Bestel je vandaag nog en wie weet ben je morgen al aan het genieten van een hydraterend en verrijkend seksleven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004823