Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is dé beste manier om je seksleven te verbeteren. Het is een flexibele sextoy gemaakt van silicone met een geavanceerd metalen kernsysteem wat maakt dat het product erg krachtig is. De Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is licht van gewicht en bevat 43 mm aan lange length. De kleur van het product is Blue en het is een geweldig leuke accessoire om urenlang plezier mee te hebben. Hieronder vind je een lijst met eigenschappen van de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue:

– Gemaakt van stevig en duurzaam silicone
– Met een metalen kernsysteem voor extra kracht en flexibiliteit
– 43 mm aan lange length
– Licht van gewicht
– Mooie, klassieke Blue kleur

Wat is de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue?

Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is een flexibele sextoy gemaakt van duurzaam, stevig silicone met een metalen kernsysteem dat extra kracht en flexibiliteit biedt. De Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is 43 mm lang, licht van gewicht en heeft een mooie, klassieke blauwe kleur. De Metal Core wordt gevuld met een speciale olie waardoor het ontwerp meer flexibiliteit biedt, waardoor het product makkelijk in verschillende vormen gebogen kan worden. Dit kun je gebruiken om je seksleven een unieke draai te geven!

Hoe kan ik de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue gebruiken?

De Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is een flexibele sextoy die je in verschillende manieren kan gebruiken. Het kernsysteem biedt je de mogelijkheid om het te gebruiken voor , stimulatie en anal play. Het product is heerlijk flexibel, dus je kunt experimenteren met verschillende vormen en maten om je erotische seksuele ervaring te verbeteren. Gebruik de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue op verschillende manieren om je seksleven een opwindende boost te geven!

Voor wie is de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue bedoeld?

De Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele sextoy om hun seksuele ervaring te verrijken. Het product is geschikt voor iedereen die op zoek is naar extra stimulatie, zowel mannen als vrouwen. Het product kan worden gebruikt voor orale, clitorale, anale en G-spot stimulatie. Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een flexibele, stevige sextoy waarmee je je seksleven kan verrijken.

Hoe kan de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue je seksleven verbeteren?

De Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is een perfecte sextoy voor iedereen die op zoek is naar meer plezier in het seksleven. Het product biedt je de mogelijkheid om verschillende standen uit te proberen die bijdragen aan een intensere ervaring. Met het product ervaar je soepele, flexibele actie waardoor je door de verschillende felicitaties in stijl, geleidelijk opbouwen naar meer intens plezier. De Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is het perfecte seksspeeltje voor iedereen die meer plezier wil ervaren in hun seksleven.

Met welke andere sex toys kan ik Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue combineren?

De Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue kan gecombineerd worden met vele andere toys. Je kunt er bijvoorbeeld andere sextoys mee combineren om je ervaring te verrijken. Je kunt bijvoorbeeld anal ballen, vibrerende ei's, en 's gebruiken om een meer intens seksuele ervaring te creëren. Als je liever de handmatige weg wil gaan, combineer de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue dan met je vingers en tong voor meer stimulatie.

Hoe reinig je jouw Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue?

Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue is makkelijk schoon te maken. Reinig het product met warm water en een mild, PH-neutraal sextoy-reinigingsmiddel voor de beste resultaten. Om ervoor te zorgen dat je Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue hygiënisch blijft, is het aan te raden om het na ieder gebruik goed te reinigen met een sextoy cleaner.

Probeer de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een flexibele, krachtige sextoy, dan is Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue de perfecte keuze. Je kunt de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue in onze online seksshop Ladykiller.nl kopen om je seksleven een opwindende upgrade te geven. Bij ons vind je een brede selectie sextoys, toys en die je kunt gebruiken om je seksleven meer plezier te geven. Dus neem nu je kans en probeer de Flexisteel – Silicone Inner Metal Core – 43 mm – Blue in onze onlineshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

782421083335