Het Green Apple – – 100 ml is de ideale partner voor je seksleven. Het glijmiddel is speciaal ontwikkeld om seksueel plezier te verhogen voor alle genders. De ingrediënten zijn plantaardig, de basis is water zodat het extra fijn aanvoelt tijdens het seksen. Het glijmiddel is ook goedgekeurd door de FDA en is hypoallergeen, dus veilig voor iedereen.

De Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml heeft de volgende eigenschappen:

• Glijmiddel op waterbasis wat extra rustig aanvoelt
• Met 100ml meer dan voldoende voor verschillende sessies
• Inhoud is gemaakt van plantaardige ingrediënten en is hypollergeen
• Frisse appel geur
• Goedgekeurd door de FDA

Wat is Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een glijmiddel dat veilig is voor iedereen. Het glijmiddel op waterbasis voelt extra rustig aan met zijn frisse appel geur. Met de 100ml is er meer dan voldoende voor meerdere seksuele sessies. Door de inhoud van plantaardige ingrediënten is het product hypoallergeen en goedgekeurd door de FDA.

Hoe gebruik je Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Het gebruik van Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is niet moeilijk. Breng een kleine hoeveelheid aan op je vingers of geslachtsdelen voordat je begint met seks. Het is een vrij relaxend resultaat, dus vergeet niet om het uit te proberen als je iets verder wilt gaan! Het Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml zal je seksuele ervaring naar een hoger niveau tillen.

Voor wie is Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is voor iedereen. De plantaardige basis en hypollergeenheid maakt het product geschikt voor mensen met verschillende seksuele voorkeuren maar ook kalme seksuele ervaringen. Of je nou van plan bent om te penetreren of alleen maar wilt genieten van een rustig moment, Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een ideale partner.

Hoe Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml je seksleven verbetert

Extra glijmiddel is een must-have bij het genieten van seks. Het Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml verbetert de seksuele ervaring door het langdurig aanhouden van een extra glijdend gevoel dat helpt met het genieten van seks zonder dat je steeds weer extra glijmiddel hoeft aan te brengen. Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is ook perfect te combineren met verschillende condoom soorten en speeltjes voor extra plezier.

Welke speeltjes en toys werken goed met Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is veelzijdig en werkt perfect met verschillende speeltjes en toys. Het glijmiddel voegt extra plezier toe en verbetert de ervaring met vrijwel alle seksspeeltjes. Of het nu een penisring, een , een of een prostate stimulator is, Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gaat hand in hand met verschillende seksspeeltjes.

Hoe reinig je Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Het Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is heel gemakkelijk te reinigen. Ledig het glijmiddel restant tussen gebruikte procedure op een schone doek. Gebruik lauw water en milde zeep om seksspeeltjes, condoom of je egen lichaam te reinigen. Als je klaar bent met reinigen, dep het glijmiddel restant met een schone doek af voordat je het opbergt.

Probeer het Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml en koop het in onze seksshop Ladykiller.nl

Neem de stap en begin met het verbeteren van je seksleven aangedreven door Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml. Voel de verrukkelijke sensatie die je zo snel mogelijk wilt ervaren, duik in de duisternis, verken je lichaam en krijg een intense en ongekende seksueel plezier tijdens het seksen. Probeer Green Apple – Glijmiddell op Waterbasis – 100ml vandaag nog en ontdek hoe het het jouw seksleven kan verrijken. Koop Green Apple – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml in onze seksshop: Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513543