Grapes Edible massage oil – 8 oz / 237 ml brengt je intieme momenten naar een volgend niveau. Dit heerlijke, langdurig glijdende massage olie is verrijkt met een zoete gloed van druiven die de zintuigen verruimen voor een onvergetelijke sensuele massage.

Eigenschappen van Grapes Edible massage oil – 8 fl oz / 237 ml:
-8 oz / 237 ml glijdende massage olie
-Verrijkt met een zoete gloed van druiven
-Verzorgd de huid en laat die gehydrateerd achter
-Smaakt zoals een zalige druif
-Waterafstotend, blijft erg lang glijdend
-Geen parabenen, geen PhDH en geen schadelijke chemicaliën
-Veilige of bedwelmende geur

Wat is Grapes Edible massage oil – 8 fl oz / 237 ml?

Grapes Edible massage olie – 8 fl oz/ 237 ml is een uitstekende massage olie met een heerlijke smaak van druiven. Het is verrijkt met een zoete gloed die de ervaring, alsook de geur en de smaak van de olie versterken. Het laat een sensuele gloed achter op de huid en beloont met een zoetheid die niet snel vergeten zal worden. De olie is waterafstotend waardoor je er nog veel langer mee aan het masseren bent. Deze vorm van massage olie bevat geen parabenen, geen PhDH en geen schadelijke chemicaliën. Je kunt met een gerust hart Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml gebruiken om je intieme momenten te verrijken.

Hoe gebruik je Grapes Edible massage oil – 8 fl oz / 237 ml?

Gebruik Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml om een sensuele en langdurige massage te geven. Verwarm de olie en knijp er een klein beetje van op de huid en begraaf je vingers erin. Laat de olie volledig smelten in warmte om de beste ervaring te krijgen. Breng het heel intiem aan met een zachte streling of focus op intenserere massage technieken als je wilt. Wrijf de olie uit over de huid met lange ritmisch bewegingen. Gebruik meer olie als het nodig is om het af te maken.

Voor wie is Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml bedoeld?

Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml is voor jou als je wilt genieten van een sensuele langdurige massage met een heerlijke zoete smaak. Ook als je opzoek bent naar een massage olie waar je meer plezier aan beleeft dankzij de smaak in je seksuele ver langens. De olie is perfect voor koppels die op zoek zijn naar de perfecte massage ervaring om samen naar meer momenten van goed voelen en intens plezier te ontdekken.

Hoe kan Grapes Edible massage olie jouw seksleven verbeteren?

Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml kan jouw seksleven verbeteren door je de gelegenheid te geven om heerlijke intieme momenten met je partner te delen waarin je kracht en energie doorgeeft. Doordat de olie ingebouwd is met een zoete smaak uit druiven die het intieme speelplezier en verlangen versterkt. Deze smaakexperience verrijkt de massage en hun erotische uitwisseling.

Met welke andere sextoys kun je Grapes Edible massage olie gebruiken?

Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml is een perfecte aanvulling op elke toy of speeltje die je al hebt. De olie is perfect te combineren met externe voor een heerlijk sessie van massage die aanzetten tot erotische verlangens. Wat je ook met de olie kan, ontdek het plezier om erotische uit te proberen en combineer het met Grapes Edible massage olie om ervoor te zorgen dat iedereen een sensueel en aangenaam genieten kan ervaren.

Hoe moet je Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml reinigen?

Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml is eenvoudig te reinigen na je massage ervaringen. Meng voordat je begint je olie met een milde organische zeep en voeg warm water toe. Laat de olie een paar minuten intrekken in het water en voeg eventueel wat extra warm water toe. Spoel en breng het aan op het niveau waar je wilt. Gebruik koud water om te controleren of alle olie weg is.

Probeer Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml uit en koop bij Ladykiller.nl

Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml is de perfecte massage olie om intieme momenten met je partner te verrijken. De zoete smaak van de druiven verhoogt de sensuele ervaringen en maakt de verlangens aanzienlijk intenser. Probeer het en ervaar je seksleven meer leven door te genieten van een volgend niveau massage. Koop Grapes Edible massage olie 8 fl oz / 237 ml bij Ladykiller.nl vandaag nog en breng je intieme momenten naar volgend niveau!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959003307