Grape Gewervelde Massager – uitgebreide Productbeschrijving

Kom naar Ladykiller.nl en ontdek de Grape – Gewervelde Massager, de nieuwste vibrerende stimulator die je levensstijl naar een hoger niveau tilt. Hij biedt een verscheidenheid aan extra opties, waardoor hij je meer manieren biedt om ultieme genot te ervaren.

De Grape – Gewervelde Massager is anatomisch aangepast om perfect te passen in de beste plaatsen ter wereld. Het helpt je meer gevoelig te zijn in plekken die je in het verleden nooit hebt gevoeld. De grote, zachte en ronde kop zorgt ervoor dat je de perfecte stimulaterende waar je van droomt.

Je fantasie laat de perfecte opwinding toe en je seksleven begint tot een prachtige hoogte te stijgen. Het ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk om te houden en comfortabel om mee te spelen. Dit betekent dat je veel langer kan spelen en het genot zo pure als een evenwichtig schema van komen en gaan en streling die het lichaam zo onverwacht verrast. Hieronder staan de punten over de Grape – Gewervelde Massager op een rij:

Eigenschappen van de Grape – Gewervelde Massager

  • Gemaakt van 100% medisch silicone dat non-porus, hypoallergeen is en gegarandeerd geen irritatie of schade veroorzaakt
  • Anatomisch ontwerp voor het masseren van zintuiglijke punten in het hele lichaam
  • Machtig multifunctioneel apparaat met 10 vibratiepatronen
  • Goedgekeurd door experts voor een veilig gebruik
  • Geleverd met USB oplaadkabel
  • Discreet verpakt en geleverd
  • Geen batterijen nodig

Wat is de Grape – Gewervelde Massager?

De Grape – Gewervelde Massager heeft al uw seksuele dromen vervuld om vrij te spelen met diepe, afwisselende vibraties, die de meest intieme sensaties in het lichaam veroorzaken. Ideaal voor gebruik in de slaapkamer, maar ook perfect als je wilt dat je meer speeltjes in je seksleven integreert.

Hij is ontworpen om heerlijke trillingen en sensuele vibraties aan het lichaam te geven waarvan je de deur in gestuurd wordt met elke aanraking. Gemaakt van 100% medisch silicone, kan het niet-porus, hypo-allergeen en liefdevol om het lichaam bij elke kus strelen.

Hoe gebruik je de Grape – Gewervelde Massager?

De Grape – Gewervelde Massager is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is eenvoudig te gebruiken. Je kunt hem aanzetten en stoppen zonder veel moeite of kabels te gebruiken. Het heeft drie verschillende hoogtes en snelheden die je de mogelijkheid geven om de beste setting te vinden, waarbij de milt heerlijke vibraties over het hele lichaam verdeelt.

Verder is het erg easy-to-use met slechts één knop waarmee je de vibratieniveaus kunt bedienen. Je zou kunnen beginnen bij een lagere instelling en meer toevoegen als je meer gevoeligheid van je lichaam krijgt. Gebruik het als een hulpmiddel om je punt te kunnen verbeteren met alle standen die je waarschijnlijk het meest interessant vindt.

Voor wie is de Grape – Gewervelde Massager geschikt?

De Grape – Gewervelde Massager biedt een niveau van ongelooflijk genot dat veel verander de manier waarop je je verkent op het meest intieme niveau. Voor al diegenen die zich in staat voelen om nieuwe horizonten te bereiken, zou deze massager een goede keuze zijn.

De massager is er voor ieder die van sensuele massage houdt. Het heeft een anatomisch gemaakt om je intiemste plekjes te zoeken, wat betekent dat zelfs degenen die al een ervaren speleer zijn, deze massager een interessante ervaring kunnen geven.

Hoe de Grape – Gewervelde Massager het leven van onze klanten kan verbeteren

Vanzelfsprekend verhoogt de combinatie van vrijheid en intiemiteit de manieren waarop de Grape – Gewervelde Massager het leven van onze klanten kan verbeteren. Geen enkele andere biedt zo'n veelzijdige infusie van sensueel genot waarmee onze klanten kunnen experimenteren.

Je kunt de Grape – Gewervelde Massager bovendien combineren met andere speeltjes uit onze winkel Ladykiller.nl om je seksleven te vormen tot de grootst mogelijke liefdesaffaire. We hebben een scala aan producten in onze winkel die je leven in de slaapkamer spannender kunnen maken. Of je nu op zoek bent naar erotische lingerie, een kinky SM-kit of speelse -sets, er is voor ieder wat wils.

Hoe de Grape – Gewervelde Massager gereinigd wordt

Om ervoor te zorgen dat de Grape – Gewervelde Massager langer meegaat en geen problemen veroorzaakt, moet je het na elk gebruik goed reinigen. We raden je aan om daar een water- en zeepoplossing voor te gebruiken of een speciale huishoudelijke toy cleaning-spray. Breng het na elk gebruik aan om bacteriën te elimineren.

Bijkomend voordeel is dat het de validiteit van het product verlengt, wat het ook een beste waarde maakt als je op zoek bent naar de beste speeltjes om je seksleven te pompen.

Koop nu de Grape – Gewervelde Massager bij Ladykiller.nl

Met de Grape – Gewervelde Massager voel je je seksleven overvloedig en vervullend. We raden je aan deze massager te proberen om alle punten te ontdekken waarmee je een meer diepgaand gevoel kunt ervaren.

Vaarwel eentonigheid en hallo een prachtig vlak van creativiteit, op verscheidenheid en op seksuele opwinding. Wees niet bang om deze massager nu te kopen bij onze winkel Ladykiller.nl en om de spanning thuis te brengen.

Vergeet niet, bij ons is er nog veel meer te vinden om je leven spannender te maken met allerlei Soorten bondage-set, kookyrop, licht SM-kits en erotische lingerie. Je kunt er zeker van zijn dat jij en je partner een memorabele avond hebben. Niet alleen voor het aanbod van kwaliteit speeltjes, maar ook voor de discreetheid en de snelle levering waarmee je rekening kunt houden als je bij Ladykiller.nl bestelt. Ga nu voor wat avontuurlijker met de Grape-Gewervelde Massager!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

603912757477