Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm

Het ultieme spannende genot: Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm

Vanuit onze winkel Ladykiller.nl bieden we je niet alleen de beste seksspeeltjes, maar ook de beste productbeschrijvingen en producten. Onze Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm is een perfect voorbeeld van een high-end seksspeeltje voor kinky ervaringen. De Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm is ideaal voor de penetranten die van speels sensueel genot houden, en biedt daarom een intense beleving. Het pinkinkaarsvormige oppervlak biedt een zeer veelzijdige ervaring. Je voelt verschillende structuren terwijl het speeltje dieper je lichaam penetreert.

De Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm voordelen:

-Ideaal voor anal sex en anal play.

– Gemaakt van 100% silicium, waardoor het glad en flexibel aanvoelt.

– De lange 49 cm zorgt voor een ervaring die niet snel vergeten zal worden.

– Krachtig pinkinkaarsvormige oppervlak voor een veelzijdige ervaring.

Wat is de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm?

De Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm is een kinky seksspeeltje dat is gemaakt van 100% silicone. Het is een slanke in de vorm van een ‘anal snake' die elke penetrant opwindende genotservaringen biedt. Deze anale snake is 49 cm lang en heeft een flexibel maar stevig oppervlak. Daardoor voel je hoe de structuren van de dildo dieper en dieper in je lichaam doordringen.

Hoe gebruik je de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm?

Begin zacht met het gebruik van de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm. Ga langzaam de diepte en rustig steeds verder daalt als er meer druk voelbaar wordt. Het is raadzaam om te gebruiken, omdat dit je spieren zich beter kunnen ontspannen. Wees zacht bij de eerste penetratie. Als je meer avontuur wilt tijdens het gebruik van de dildo, kun je meer druk toevoegen tijdens de penetratie.

Voor wie is de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm geschikt?

De Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm is geschikt voor ervaren en moderne penetranten die klaar zijn voor iets meer avontuur. De Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm is uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde penetranten die verlangen naar een meeslepende en spannende ervaring bij anale beproevingen.

Hoe kan de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm je leven verbeteren?

De Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm brengt je naar avontuur en kan je helpen om je grenzen te verleggen bij anale seks. Het is perfect voor de beginnende tot gevorderde penetrant die op zoek is naar een zo realistisch mogelijke ervaring. Hierdoor ervaar je intense genot dat je leven naar een hoger niveau tilt. We raden je aan om de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm alleen te gebruiken of te combineren met andere speeltjes uit onze winkel zoals , of cockrings.

Hoe reinig je de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm?

Het is belangrijk dat je na gebruik van je seksspeeltje de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm goed reinigt om zo je lichaam en je speeltje veilig en hygiënisch te houden. Voordat je het speeltje reinigt of gebruikt, geef het dan eerst een snelle was met warm water en een milde zeep. Dit speeltje laat zich gemakkelijk reinigen met een speciale seksspeeltjesreiniging of een milde antibacteriële zeep. Je moet je speeltje ook goed drogen voor optimaal resultaat. Om extra hygiënisch te zijn, kun je je speeltje voor gebruik met een playmate of een toebedekking omwikkelen.

Probeer de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm uit!

De Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm is de perfecte aanvulling voor je seksspeeltjescollectie. Als je opzoek bent naar een intense, spannende ervaring, dan is de Graduated Bead Anal Snake Anaaldildo – 49 cm precies waar je naar op zoek bent. Zeker een die moet worden geprobeerd! Bekijk ook eens de andere categorieën in onze winkel. Van cockrings, vibrators, en buttplugs tot -speeltjes, er is voor ieder wat wils in onze shop Ladykiller.nl. Laat je verrassen door al deze sensuele en spanning-volle producten en combineer op je eigen unieke manier. Wees niet bang om buiten de box te denken en de dingen die je al gepast hebt een nieuwe dynamiek te geven. Je bent slechts een klik verwijderd van een compleet nieuw avontuur in de slaapkamer.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518029645