De Gplaysm+ – Unisex Vibrator – een perfect seksspeeltje voor jouw ultieme plezier

De Gplaysm+ – Unisex is het ideale seksspeeltje dat ervoor zorgt dat je maximale genot krijgt. Met deze vibrator kun je de bevrijdende momenten ervaren die je nooit meer wilt vergeten. De Gplaysm+ – Unisex Vibrator is voor zowel mannen als vrouwen, en een waanzinnig plezierig speeltje om samen te genieten.

De voordelen van de Gplaysm+ – Unisex Vibrator

De Gplaysm+ – Unisex Vibrator heeft tal van voordelen:

  • Makkelijk te gebruiken met verschillende intensiteiten.
  • Krachtige vibrerende motoren, zonder een koppensloot.
  • Gemaakt van hoogwaardig siliconen.
  • Gemaakt met geavanceerde technologie.
  • Geschikt voor mannen en vrouwen.

De Gplaysm+ – Unisex Vibrator

De Gplaysm+ – Unisex Vibrator is een krachtige en veelzijdige vibrator die je een drifting sensatie kan geven tijdens het masturberen. Perfect voor de single klant die op zoek is naar spannend avontuur, of het stel dat graag experimenteren met seksspeeltjes. De liefdeloze huls en het lichte gewicht maken het gemakkelijk om in handige gebruik te maken.

De Gplaysm+ – Unisex Vibrator is gemaakt van een hoogwaardig siliconen materiaal voor zachtheid en flexibiliteit. Het is ook helemaal waterdicht, waardoor je langer plezier kunt hebben in de douche, bad of jacuzzi. Met zijn geavanceerde technologie biedt de Gplaysm+ – Unisex Vibrator een verspreiding van trillingen over je hele lichaam, met diverse intensiteitsniveaus waar je uit kunt kiezen.

Hoe gebruik je de Gplaysm+ – Unisex Vibrator?

De Gplaysm+ – Unisex Vibrator is geschikt voor mannen en vrouwen, dus je kunt alle plezier ervaren die dit speeltje te bieden heeft. Voel de trillende sensaties als je het speeltje op het gebied van de clitoris, de G-spot of de penis gebruikt. Er zijn meerdere niveaus van trillende intensiteiten die je kunt uitproberen, afhankelijk van wat je wilt bereiken.

Voor het beste resultaat, voeg wat water gebaseerde glijmiddel toe om dit speeltje gemakkelijker te laten glijden. In combinatie met de Gplaysm+ – Unisex Vibrator, hebben we nog meer interessante seksspeeltjes in onze winkel Ladykiller.nl waarmee je elk avontuur zo wild kunt maken als je durft.

Hoe gereinigd worden?

Voordat je de Gplaysm+ – Unisex Vibrator gebruikt en na elk gebruik is het aan te raden het oppervlak van de vibrator te reinigen met een mild schoonmaakmiddel en warm water. Om de kracht van de vibrator te behouden, laat je deze volledig drogen voordat je de batterijen terugplaatst en het speeltje opbergt.

Met de Gplaysm+ – Unisex Vibrator in onze winkel Ladykiller.nl kan je je leven in de slaapkamer spannend maken

De Gplaysm+ – Unisex Vibrator is perfect voor al onze klanten die hun seksleven spannend wilt maken. We hebben ook veel andere seksspeeltjes waarmee je elke erotische fantasie kunt realiseren: van kleurrijke en tot comfortabele pakketten en mannelijkspeelgoed.

We hebben ook verschillende kledingstukken voor zowel vrouwen als mannen die je gemakkelijk kunt combineren met de Gplaysm+ – Unisex Vibrator. Dus als je echt het beste uit je erotische avontuur wilt halen, combineer je je vibrator met de andere seksspeeltjes en kledingstukken die bij ons winkel Ladykiller.nl verkrijgbaar zijn.

Wacht dus niet langer en geniet van het ultieme plezier met de Gplaysm+ – Unisex Vibrator. Probeer het nu, zodat jij en je partner de meest intensieve sensatie. De Gplaysm+ – Unisex Vibrator is het speeltje dat je echt nodig hebt om je wildste dromen waar te maken.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060274220936