Geef je slaapkameravonturen meer glamour met de Goodfellas Brief Black S/M!

Ben je op zoek naar een product dat je slaapkameravonturen meer glamour en flair geeft? Dan ben je bij Ladykiller.nl aan het juiste adres! Onze Goodfellas Brief Black S/M is zonder twijfel dé must-have voor iedereen die op zoek is naar wat kinky vermaak in bed. Dit product laat je verlangens vrij spel krijgen en biedt je eindeloos plezier voor twee.

Deze elegante, zwarte lingerie-outfit heeft kruisbandjes en een open kruis voor extra glamour! Je partner zal je waarschijnlijk niet meer kunnen weerstaan. Je zult op je best zien met deze aantrekkelijke, kleurrijke lingerieset!

De Goodfellas Brief Black S/M is gemaakt van ademend en zacht polyester dat zacht om de huid glijdt en kan worden gewassen met de hand of in de wasmachine. Hij past gemakkelijk rond je middel en je kunt zowel in de S-M als de M-L maten variëren. Dankzij de elastische materialen past de outfit zich aan je lichaam aan.

Functies en voordelen van de Goodfellas Brief Black S/M

De Goodfellas Brief Black S/M garandeert:

  • Een zeer verleidelijke en stijlvolle uitstraling
  • Hoge kwaliteit, ademend en zacht materiaal
  • Coole kruisbandjes en open kruis designs voor een extra aantrekkelijke look
  • Een perfecte pasvorm en makkelijk aan- en uittrekken
  • en in verschillende maten voor een optimaal draagcomfort
  • Verledenen, uitermate aanpassingsvermogen en duurzaamheid

Hiermee is de Goodfellas Brief Black S/M een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een romantisch avontuur.

Wat is de Goodfellas Brief Black S/M?

De Goodfellas Brief Black S/M is een lingerieset die bestaat uit twee korte broekjes, een band om de heupen en twee banden om de borsten. Het materiaal is zacht, ademend en biedt ultieme comfort dankzij de elastische stof. De Goodfellas Brief Black S/M is in twee maten verkrijgbaar, te weten Small/Medium en Medium/Large.

De kruisbandjes en het open kruisdesign zorgen er samen voor dat je een kinky outfit hebt waarmee je je slaapkameravonturen een extra knipoogje geeft. Kies de Goodfellas Brief Black S/M als je wilt dat je kleren er sexy en trendy bij liggen.

Hoe gebruik je de Goodfellas Brief Black S/M?

De Goodfellas Brief Black S/M is makkelijk aan en uit te trekken en is in twee maten te verkrijgen, te weten Small/Medium en Medium/Large. Pas de lingeri

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Barcode

8714273941572