Gold Status – Teddy, de ultieme ervaring voor een intens seksleven

Gold Status – Teddy is een speeltjes en toy dat voor elke seksuele ervaring een nieuwe dimensie toe kan voegen. Dit speeltje is ontwikkeld met als doel om een ​​intense en liefdevolle ervaring te creëren. De gouden kleur maakt het speeltje ook extra speciaal. Gold Status – Teddy is multifunctioneel en is bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Het speeltje is waterproof, wat betekent dat het ook in bad gebruikt kan worden.

Eigenschappen Gold Status – Teddy

– Aluminium houder voor een goede grip
– Water Resistant
– Bevorderd je seksleven
– Flexibele draaiing
– Met 7 verschillende vibratiestanden
– Ultrasone technologie
– Aromatische oliën en lotions
– Verkrijgbaar in de kleuren goud en zilver

Wat is Gold Status – Teddy?

Wat is Gold Status – Teddy?

Gold Status – Teddy is een seksspeeltje en sextoy dat het seksuele leven intenser kan maken. Het speeltje is een waterbestendige aluminiumhuls die in verschillende maten wordt geleverd. Het speeltje is krachtig genoeg om je naar onvergetelijke spannende hoogten te brengen en heeft 7 vibratinstanden, waar je uit kunt kiezen. Het speeltje heeft ook verschillende arome oliën en lotions waarmee je eenvoudig kunt wisselen.

Hoe kan je Gold Status – Teddy gebruiken?

Gold Status – Teddy kan worden gebruikt als stimulerings- en verwenartikel meteen voor soloseks of het toevoegen van een beetje extra spanning aan je seksleven met je partner. Het speeltje is zo ontworpen dat het alle delen van je lichaam kan stimuleren, van je tot je en van je borsten tot je penis. Bovendien heeft het speeltje verschillende vibraties die op elke intensiteit verstelt kunnen worden.

Voor wie is Gold Status – Teddy?

Gold Status – Teddy is ontwikkeld voor mannen en vrouwen met alle mogelijke ervaringsniveaus. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een meer intens seksleven. Of je nu een eerste ervaring met verwenartikelen zoekt of al een avontuurlijk persoon bent; het speeltje biedt de perfecte oplossing voor iedereen die meer verlangt van het seksleven.

Hoe kan Gold Status – Teddy je seksleven verbeteren?

Gold Status – Teddy is een krachtige seksspeeltje dat je net dat beetje meer intense gevoel kan geven. Het unieke ontwerp is gemaakt om zowel mannen als vrouwen het ultieme seksuele plezier te geven. Met de 7 verschillende vibratiestanden en vibraties kan dit speeltje je seksleven naar een volgend niveau brengen en je helpen exploreren.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Gold Status – Teddy gebruiken?

Gold Status – Teddy kan worden gebruikt met andere seksspeeltjes en toys. Ervaar bijvoorbeeld de ultieme stimulatie door tegelijkertijd een of andere masturbator te gebruiken met hetzelfde speeltje. Nog leuker, combineer Gold Status – Teddy met meerdere seksspeeltjes en zoek samen met je partner naar nieuwe manieren om je seksleven naar volgend niveau te brengen.

Hoe kan je Gold Status – Teddy reinigen?

Net zoals elk ander seksspeeltje moet Gold Status – Teddy worden gereinigd voordat en na elk gebruik. Om schadelijke bacteriën en andere infecties te voorkomen, is het het beste om het speeltje te wassen met warm water en milde antiseptische zeep. Op die manier voorkom je dat er schadelijke bacteriën in je intieme plekken terecht komen.

Waarom moet iedereen de Gold Status – Teddy proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl kopen?

Gold Status – Teddy is een prachtig seksspeeltje met een aantal andere functies met betrekking tot aromatische oliën en lotions. Het speeltje belooft om je intieme leven naar hele nieuwe hoogten te brengen en heeft een krachtige body die je seksleven naar een volgend niveau kan helpen brengen. Voeg vandaag nog een beetje kleur toe aan je seksleven en koop de Gold Status – Teddy in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, , ,

Kleur

,

Barcode

840202819082, 840202819099, 840202819105, 840202819112, 840202819129, 840202819136, 840202819150