Go Hotter – Teddy is een verrukkelijk knuffelberen-achtig seksspeeltje en een must-have voor je seksleven! Deze Teddy heeft een speciale, verzachtende en verwarmende sensatie en is gemaakt van high-end en premium silicone om je meeste krachtige en gewaagde orgasmes een nieuwe betekenis te geven. Met Go Hotter – Teddy ga je de truck uit met de hoogste seksuele energie en vind je bevrediging.

Benodigdheden:
– Gemaakt van hoogwaardig en premium siliconen
– Afgeronde randen voor extra comfort
– Verwarmend en verzachtend voor extra plezier
– Speciale vorm om je intens te verwennen
– 10 verschillende vibration-instellingen en 3 pulsatiestanden
– Oplaadbaar door middel van USB
– Waterdicht
– Verkrijgbaar in verschillende maten

Wat is Go Hotter – Teddy?

Go Hotter – Teddy is een zachte knuffelbeerachtige seksspeeltje dat is gemaakt van zacht en premium siliconen. Het heeft een verwarmend en verzachtend effect, wat een intens, verwarmend en gematigd milieu creëert om je vrij te laten genieten van verbluffende orgasmes. Met de 10 verschillende vibratiestanden en 3 pulsatiestanden kan de Go Hotter – Teddy individueel zijn afgestemd aan uw intieme momenten en meer seksualiteit en plezier genereren.

Hoe kan je Go Hotter – Teddy gebruiken?

Go Hotter – Teddy is het perfecte accessoire voor het verbeteren van je seksleven. Met de speciale vorm van Teddy maak je je knuffelberen uniek en bied je je een intens plezier en verwarmende sensacie. Je kan de Teddy alleen gebruiken of samen met je partner voor een betere seksuele communicatie en innigere momenten die je snel naar verbluffende orgasmes zullen leiden.

Voor wie is Go Hotter – Teddy?

Go Hotter – Teddy is speciaal geschikt voor koppels die op zoek zijn naar meer intieme avonturen en gewaagde momemten. Deze speciale ‘knuffel' is perfect voor mensen die de spanning en vreugde willen ervaren van meer avonturen in hun seksleven. Dit seksspeelgoed is perfect voor alle geaardheden, hoe ervaren of nieuw je ook bent in seksspeelgoed. Go Hotter – Teddy is er in alle soorten, maten en kleuren, waardoor je Teddy precies kunt vinden die bij jou past en perfect is voor jouw man of vrouw.

Hoe kan de Go Hotter – Teddy je seksleven verbeteren?

Go Hotter – Teddy wordt gezien als een van de meest revolutionaire seksspeeltjes. Met de speciale intensiteiten en 10 verschillende vibraties kun je je soloseks naar een hoger niveau tillen. Teddy is ook geschikt voor koppels. De verschillen tussen de vibratiestanden en de pulseerfuncties maken zijn perfect om nieuwe dingen te ontdekken en je seksuele avonturen te versnellen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Go Hotter – Teddy gebruiken?

Go Hotter – Teddy is het leukste en meest exclusieve seksspeeltje om mee te experimenteren. Natuurlijk kun je Teddy ook combineren met andere speeltjes. Slimme mensen gebruiken Go Hotter – Teddy in combinatie met andere seksspeeltjes en producten zoals speeltjes voor mannen of vrouwen, blowjobs, clitoriale stimulatoren, , glijmiddel, klemsluitingen enz. Deze seksspeeltjes kunnen elkaar versterken waardoor je veel verschillende sensaties kunt ervaren. Het enige dat je hoeft te doen is een aantal van deze seksspeeltjes te combineren en je zal de hoogste ontlading in je seksleven ervaren.

Hoe reinig je de Go Hotter – Teddy?

Go Hotter – Teddy is gemaakt van zacht siliconen, dus het is belangrijk om het goed schoon te houden. Om schoonmaak gemakkelijker te maken, is Go Hotter – Teddy waterdicht en je kunt het voorzichtig afspoelen en reinigen met milde zeep. Gebruik geen alcohol of andere schoonmaakmiddelen die kunnen schaden voor het seksspeeltje. Voor extra steriliteit, kunt u een clean toyglijmiddel of toycleaner gebruiken.

Probeer Go Hotter – Teddy bij onze seksshop Ladykiller.nl!

Wil je meer ontdekken, meer opwindende sensaties ervaren en je seksleven verbeteren in een veilige en discretie omgeving? Probeer dan de Go Hotter – Teddy uit in onze seksshop Ladykiller.nl, waar wij al onze klanten de beste service en topkwaliteit seksspeeltjes bieden. We bieden snelle verzending, 30 dagen geld terug garantie, een breed scala aan seksspeeltjes en speeltjes, waaronder de meest revolutionaire Go Hotter – Teddy. Als je wil ontdekken wat er nog meer is dan het oude, sleur-seksleven, laat je dan verrassen en koop Go Hotter – Teddy bij ons en stap de truck uit met de hoogste seksuele energie en een bijzondere bevrediging.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

4061504004846, 4061504004853