Met zijn handige, gebogen design en makkelijke gebruiksaanwijzing is de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm de perfecte sekstoy voor iedereen die zijn of haar seksleven wil opvijzelen. De gebogene vorm van de strap-on is hol, waardoor deze perfect is te gebruiken als succesvol seksspeeltje voor stellen of als solospeeltje.

Met een lengte van 20 cm, 5 cm doorsnede en gemaakt van hoogwaardige siliconen, is de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm de ideale sextoy om je seksleven naar een ander niveau te tillen.

Wat is de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm?

De Gebogen Holle Strap-On – 20 cm is een strap-on die mensen van elke seksuele geaardheid gemaakt is. Deze holle strap-on heeft een holle, gebogen vorm waardoor hij perfect is voor zowel Vaginaal als Anuaal gebruik. Bovendien is hij gemaakt van hoogwaardige siliconen, waardoor hij veilig en gemakkelijk is in gebruik en bovendien duurzaam. Met zijn lengte van 20 cm is hij perfect om gebruikt te worden in een solo sessie, maar ook is hij gemaakt om gebruikt te worden door stellen.

Hoe gebruik je de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm?

De Gebogen Holle Strap-On – 20 cm is makkelijk in gebruik en is te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen. Welk geslacht je ook bent, je kunt deze holle strap-on gebruiken voor anale of vaginale penetratie met een partner of als solo speeltje.

Het is belangrijk om je holle strap-on goed uit te kiezen voor een comfortabel en veilig gebruik. Voor anale penetratie is het van belang dat je iets kiest met een brede, stevige basis , om te voorkomen dat de holster er verder inzakt.

Voor vaginale penetratie is het belangrijk dat je een strap-on uitkiest met een holle vorm, waardoor deze makkelijk bij je vrouwelijke partner in de vagina glijdt.

Voor wie is de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm bedoeld?

De Gebogen Holle Strap-On – 20 cm is bedoeld voor zowel stellen als soloseks. Als je een koppel bent, is deze holle strap-on perfect voor anale, vaginale of handmatige penetratie. Als je een solospeelster bent, dan heb je de mogelijkheid om de holle strap-on solo te gebruiken, zowel anale als vaginale penetratie.

Hoe kan de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm je seksleven verbeteren?

De Gebogen Holle Strap-On – 20 cm kan je seksleven verbeteren door nieuwe sensaties en ervaringen tijdens een solosessie of stelal seksuele interactie. Het holle design van de strap-on maakt het gemakkelijk en comfortabel om te gebruiken en bied verschillende mogelijkheden voor penetratie.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm gebruiken?

De Gebogen Holle Strap-On – 20 cm kan gebruikt worden met gespecialiseerde , , of andere seksspeeltjes die bij je geliefde passen. Dit kan je sekservaring overeindelijk nog beter maken.

Hoe reinig je Gebogen Holle Strap-On – 20 cm?

Het is belangrijk om goed op de hygiëne te letten wanneer je erotische speeltjes gebruikt. We raden aan om je seksspeeltje na gebruik af te wassen met warm water en milde zeep; het is ook een optie om antibacteriële zeep te gebruiken. We raden ook aan om een glansmiddel te gebruiken om de siliconen coating die je seksspeeltje heeft te behouden.

Koop nu de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk, comfortabel seksspeeltje voor anale of vaginale penetratie, voor zowel soloseks als koppelseks, dan is de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm uit onze seksshop Ladykiller.nl de perfecte optie voor jou. Met zijn handige, holle design en perfecte afmetingen is de Gebogen Holle Strap-On – 20 cm een sekstoy waar je je op kunt verheugen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522655634