in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm is een leuke manier om je seksleven een nieuwe dimensies te geven. Deze strap-on is 20 cm pel langer dan veel andere, waardoor je en je partner een hele nieuwe set sensuele opties openen. Met de geleidende en soms holle vorm is deze strap-on comfortabel om te dragen, voelt zacht en soepel aan en past zich aan de huid aan. Hierdoor kun je met intens plezier spelen met je partner, zoals bijvoorbeeld gemeenschappelijk tegelijkertijd gaan voor orgasme. Ook is deze Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm draagbaar, zodat je waar je ook gaat kunt genieten van het plezier en ook als je je partner verrast, of je partner laat verrassen, want toen knipperende holle strap-on verracht elke avond tot een spannende verrassing.

Wat is een Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm?

De Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm heeft een anatomisch vormgegeven basis voor een lichter en betere controle totdat er een platte basis aanwezig is voor een lichtere ervaring. De lichtgevende strap-on kan gebruikt worden voor extreme penetratie terwijl het gelijktijdig het seksuele ervaringsniveau verhoogt. Deze 20 cm lange Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On bevat een extra hol orgaan en beentape voor luchtvaart. Het gloeiende kunststofoppervlak wordt in het duister onthuld waardoor je partner verrast kan worden met fantastische lichtspel. Dankzij de holle, gebogen vorm is deze ook geschikt voor penetratie van meerdere personen.

Hoe kan Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm gebruikt worden?

Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-on – 20 cm is eenvoudig te gebruiken. U kunt het draagapparaat achteraan op de vrouw bevestigen, waardoor zij de controle heeft over de strap-on. De light-up strap-on is poreus, wat betekent dat je hem makkelijk opwarmt met warme water. Je kunt het vervolgens heel gemakkelijk inbrengen door te persen of te duwen. De holle structuur biedt een luchtinlaat en behoudt een zacht en comfortabel aanvoelend materiaal. Daarnaast is de flexibiliteit zodanig dat je de strap-on om het lichaam van je partner kunt laten gaan voor meer plezier. Eenmaal geactiveerd heeft de strap-on een zacht lichtje op het einde waardoor je in het donker in staat bent om de bewegingen te volgen.

Voor wie is Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm bedoeld?

Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm is ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een alternatief plezier en genot. Deze light-up strap-on is ideaal voor ervaren gebruikers, beginners en hetero- en homoseksuele paren. De Flexible en geleidende materiaal is perfect voor iedereen die op zoek is naar meer penetratieplezier en de 20 cm lange Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On maakt het nog leuker.

Hoe kan de Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On- 20 cm je seksleven verbeteren?

Door het gebruik van Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm zul je je seksleven een nieuwe dimensie ervaren. Het doordringende materiaal kan bieden intense penetraties. De holle structuur maakt de holle strap-on flexibeler en luchtiger voor meer penetratieplezier. Daarnaast is het een leuke manier om je partner te verrassen door de lichtgevende tip in het donker. Middels het lichtspel kan je eenvoudig de bewegingen volgen en zo meer genot ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm gebruiken?

Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm is compatibel met vele andere seksspeeltjes en toys enz. U kunt bijvoorbeeld deze strap-on aanvullen met handige extra items zoals een handversterker, waardoor je meer stimulatie voor de persoon met het draagapparaat krijgt, een , of andere anale items, waardoor je nog meer kunt verkennen en een vibrerend slipje, waarmee je de intensiteit van de strap-on kunt verhogen. Verder is een penisring of enige andere penisklem ook een mooie aanvulling als je je seksleven een boost wilt geven.

Hoe je de Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm het beste reinigt en bewaart?

De Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm is eenvoudig te reinigen met een milde vloeibare zeep of toy cleaner. Spoel deze af en droog deze vervolgens af met een schone handdoek. Wanneer het gereinigd is moet je de Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm in een donkere en droge omgeving bewaard worden om de onderdelen mooi te houden.

Aanbeveling

Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm biedt veel mogelijkheden om je seksleven te verbeteren. Hiermee kun je genieten van intense en flexibele penetratie, waarmee je kunt ervaren wat nieuwe sensuele vermogens kunnen brengen. De 20 cm verlengd de ervaring waardoor je volop kunt genieten. Wij raden aan de Glow in the Dark Gebogen Holle Strap-On – 20 cm te proberen en deze te koop bij seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522655672