Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml: Gluur je leven binnenin!

Onze Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml zal uw ervaringen in de slaapkamer naar een hoger niveau tillen. Dit is perfect voor klanten die meer glijding en latex-vriendelijkheid in hun leven willen. Met de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml kun je je leven zo veel gevoeliger maken met een latex-vriendelijk en glijmiddel dat langer meegaat.

Functies en voordelen van de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml

De Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml is ontworpen om een ​​vloeiende, langdurige en sensitivity-verhogende ervaring aan te bieden voor uw leven.

U zult zeker de volgende voordelen ervaren:

  • Latex-vriendelijk ingrediënten
  • Verlengt momenten met een glijding en glijmiddel dat langer meegaat
  • Bevat geen oliën, vetten en glycerin, waardoor het vrouwelijke vriendelijk is
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken
  • Geeft je zintuigen een opkikker
  • Geeft je de mogelijkheid om in combinatie met andere speeltjes andere ervaringen in de slaapkamer te beleven

Het Eerste dat je Moet Weten

De Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml is ontworpen om de ervaringen in uw slaapkamer naar een hoger niveau te tillen. Ontworpen met behulp van ingrediënten waarmee uw zintuigen op ongekende wijze worden gestimuleerd. Gemaakt met de beste ingrediënten, zonder toegevoegde oliën, vetten en glycerine, u kunt er zeker van zijn dat dit product ook vrouwelijk-vriendelijk is.

Deze Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml is perfect voor klanten die meer glijding, sensatie en latex-vriendelijkheid in hun leven willen. Je kan langer genieten van heerlijke gladde ervaringen met dit glijmiddel. Het is eenvoudig te gebruiken, omdat je alleen een kleine hoeveelheid op het speeltje of het lichaam hoeft te verdelen.

De Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml is ook perfect om te combineren met andere speeltjes die bij ons in de shop Ladykiller.nl verkrijgbaar zijn, zoals en knijpers.

Hoe moet je de Glijmiddel Op Waterbasis – 236 ml gebruiken?

Voor een ervaring raden we onze klanten aan een paar druppels van de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml op de gewenste plek of het speeltje te verdelen. Voor de meeste speeltjes raden we aan om de Glijmiddel met een koele en droge doek of tissue weg te vegen, na gebruik, om het speeltje schoon te maken en weer te laten shinen als nieuw. Als de glijmiddel op de Gezichtshuid achterblijft, kan dit weggenomen worden met een warme douche of warme doek.

Voor wie is de Glijmiddel Op Waterbasis – 236 ml geschikt?

Alle klanten die meer glijding, sensatie en latex-vriendelijkheid in hun leven willen zijn meer dan welkom bij de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml. Het is ook perfect voor mensen die houden van vele andere categorieën van speeltjes die u in onze winkel Ladykiller.nl zult vinden.

Hoe verbetert de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml het leven van onze klanten?

De inkomende ervaring met de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml zal de levens van onze klanten verrijken. Door de gladde, langdurige glijding en de zintuigstimulerende ingredienten beleven onze klanten een gladde, veelzijdige ervaring. Als je de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml weet te combineren met andere speeltjes en vibrators die verkrijgbaar zijn bij Ladykiller.nl, zal de ervaring ongekend zijn.

Probeer het nu!

Als je de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml wilt proberen en wil zien wat het leven in de slaapkamer met deze Glijmiddel allemaal te bieden heeft, koop het dan direct in onze winkel Ladykiller.nl. U kunt ook veel andere categorieën aan speeltjes vinden die uw leven spannender kunnen maken. Van rondom de gezondheid en speeltjes, tot producten, en een veelvoud aan vibrators.

Trust us, met de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml en onze andere selectie aan speeltjes zal uw leven in de slaapkamer veel betere ervaringen bieden. Doe er deze week je voordeel mee en gebruik de Glijmiddel op Waterbasis – 236 ml om je leven te verrijken met meer intensiteit!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518017796