Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml van Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar een glijmiddel om je liefdesleven op te fleuren? Ladykiller.nl heeft de perfecte oplossing: onze Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml – is de perfecte manier om elke avond spannend te maken.

Kenmerken en voordelen van ons glijmiddel

Onze Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een uitstekende aanvulling op jouw fantasievolle avonturen! Weet wat je beter kan verwachten van deze glijmiddel:

  • Krachtige formule – de hoogwaardige ingrediënten zorgen ervoor dat het middel prettig is om te gebruiken en dat je een optimaal plezier ervaart.
  • Op waterbasis – deze glijmiddel heeft een op waterbasis formule, wat betekent dat je geen lelijke of doet vlekken achterlaat op lakens en kleding.
  • Hypoallergeen – het is dermatologisch getest en heeft een hypoallergeen gemaakte formule; tegenover andere , maakt het geen irritaties.
  • Gebruiksvriendelijk – dankzij de simpele application is het gemakkelijk om te gebruiken. Geen zorgen als je vingers slippen!
  • Beschikbaar in verschillende verpakkingen (30ml, 100ml, 200ml en 500ml)

Wat is Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een krachtig glijmiddel ontworpen om ervoor te zorgen dat je meer plezier hebt, zonder irritaties of lelijke vlekken. Dit glijmiddel is niet alleen zorgeloos en comfortabel, maar ook lichaamsvriendelijk. Heeft een op waterbasis formule en is hypoallergeen.

Het middel is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten om het plezier zo aangenaam mogelijk te maken. Het is zo gemaakt om je zorgeloos plezier te geven, zonder schadelijke stoffen zoals triclosan of parabenen. Ons glijmiddel kan je gerust gebruiken met alle speeltjes uit onze shop Ladykiller.nl. Dit glijmiddel laat geen lelijke vlekken op lakens en kleding achter.

Hoe gebruik je Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Het gebruik van Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is zeer eenvoudig: spray afhankelijk van de behoeften een kleine hoeveelheid glijmiddel op het gebied dat je wilt voorzien van extra glijmiddel en je liefdesleven zal alleen maar beter worden!

Gebruik de glijmiddel op waterbasis als je jouw liefdesavontuur naar het volgende niveau wilt brengen. Ons glijmiddel staat erom bekend je partner meer plezier te geven, zonder dat je zorgen hoeft te maken over gevoeligheid.

Gebruik de Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml met alle speeltjes uit onze shop Ladykiller.nl voor een spannender liefdesavontuur! Of combineer het met andere producten uit onze shop voor een verleidelijke avond. Vergeet niet om je speeltje na de sessie schoon te maken met een toys cleaner.

Voor wie is Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml geschikt?

Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml staat bekend om zijn comfortabele formule, waardoor iedereen langer plezier kan hebben in bed. Of je nu op zoek bent naar extra plezier, of gewoon meer comfort wilt weten: de Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is perfect voor jou.

Het is ook geschikt voor alle speeltjes. Of je nu op zoek bent naar een dildo, of een ander speeltje. Het is gemaakt met behulp van hypoallergeen en dermatologisch geteste ingrediënten, waardoor het een lange waarde heeft.

Waarom je Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml bij Ladykiller.nl MOET kopen

Als je op zoek bent naar een hypoallergeen en lang meegaand glijmiddel, dan is Ladykiller.nl de juiste plek voor jou. Onze Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is ontwikkeld om comfortabel en zorgeloos plezier te leveren. Dit glijmiddel kan je gerust gebruiken met alle soorten speeltjes uit onze shop.

Onze Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml toegevoegd aan de speeltjes uit onze winkel voor een ultieme ervaring. Voor een ervaring, probeer alle categorieën van speeltjes uit onze winkel. Van tot anale speeltjes, er is voor elk wat wils.

Dus als je op zoek bent naar een hypoallergeen en comfortabel glijmiddel met een krachtige formule om je liefdesleven op te fleuren, neem dan onze Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml. Geniet van meer comfort en zorgeloos plezier. Bestel vandaag nog Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273928986