Een glijmiddel op basis van kokoswater is een perfecte oplossing voor een intensere sekservaring. Deze multifunctionele glijmiddelcombines de slijmstoffen met kokoswater, waardoor het natuurlijke glijmiddel wordt verrijkt met extra voordelen. De glijmiddel heeft een aangename, gladmakende werking en is geurloos. Het heeft een fijne consistentie waardoor het in combinatie met vele toys en speeltjes geurend kan worden gebruikt. Hieronder de voordelen van de glijmiddel op basis van kokoswater:

• Het heeft een geurloos en smaakloos aroma
• Het is licht glijdend
• Het verzacht de huid
• Het bevat slechts zuivere plantaardige ingrediënten
• Het vrij van parabenen en siliconen

Wat is Glijmiddel op Basis van Kokoswater?

Glijmiddel op Basis van Kokoswater is een glijmiddel dat verrijkt is met kokoswater op basis van natuurlijke ingrediënten zoals glycerine, propyleenglycol en carrageenan. Glycerine, een natuurlijk zetmeel, verzacht de huid na gebruik en biedt een gladde werking. De propyleenglycol verhoogt de smeerende werking en vermindert eventuele irritatie op de huid. Het carrageenan maakt het glijmiddel tegen infecties bestendig zodat het langer houdbaar is. Al deze ingrediënten zorgen voor een aangename, gladde werking dat langer actief blijft.

Hoe kan Glijmiddel op Basis van Kokoswater gebruikt worden?

Glijmiddel op Basis van Kokoswater kan gebruikt worden met veel verschillende speeltjes en sekstoys. De glijmiddel heeft een licht glijdende werking waardoor het een veelzijdigere ervaring biedt. Omdat het geur- en smaakloos is, is het ook perfect om te gebruiken met alle soorten speeltjes en seks toys.

Voor wie is Glijmiddel op Basis van Kokoswater bedoeld?

Glijmiddel op Basis van Kokoswater is perfect voor iedereen die ongeacht zijn seksuele voorkeuren een gezondere ervaring wil. Het is volledig geur- en smaakloos. Dit is het perfecte glijmiddel voor iedereen die een comfortabel en langdurig gebruik van een glijmiddel wil, doordat het meer waterdicht, frotté- en slipvrij is. Het gehydrateerde kokoswater zorgt voor een fijnere, gladdere ervaring.

Hoe kan Glijmiddel op Basis van Kokoswater je seksleven verbeteren?

Glijmiddel op Basis van Kokoswater is een perfecte oplossing voor mensen die een perfecte sekservaring willen beleven. De glijmiddel bevat meerdere aangename, gladmakende ingrediënten, waardoor het een fijne, gladde ervaring biedt. Bovendien is het parabeen- en siliconenvrij, waardoor het een gezondere ervaring biedt.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik Glijmiddel op Basis van Kokoswater gebruiken?

Glijmiddel op Basis van Kokoswater is perfect compatibel met vele speeltjes en sextoys zoals , , kunstvagina's en cockrings. Er zijn verschillende speciaal gebouwde speeltjes die perfect werken met Glijmiddel op Basis van Kokoswater. Maar het kan ook prima gebruikt worden met alle andere speeltjes.

Hoe moet ik Glijmiddel op Basis van Kokoswater reinigen?

Gebruik voor het reinigen van Glijmiddel op Basis van Kokoswater alleen lauw water en milde zeep. Het is niet bedoeld om te worden gewassen met een toy cleaner, omdat dit bij veel cleaners te agressief is voor de ingrediënten. Vermijd het gebruik van alcohol of spiritus als schoonmaakmiddel, omdat dit stoffen bevat die de hydraterende stoffen kunnen verminderen. Bewaar het glijmiddel in een koel, donker en droog plekje om ervoor te zorgen dat het langer houdbaar is.

Probeer en koop de Glijmiddel op Basis van Kokoswater in onze seksshop Ladykiller.nl

Ben je op zoek naar het perfecte glijmiddel om jouw sekservaring te verbeteren? Probeer dan de Glijmiddel op Basis van Kokoswater! De glijmiddel is geur- en smaakloos en bevat zuivere, natuurlijke ingrediënten. Koop de Glijmiddel vandaag nog in onze sekswinkel Ladykiller.nl en ervaar de fijne, gladde ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8436562015299