Glijmiddel Aardbei – 100 ml

Gereed voor het avontuur

Onze Glijmiddel Aardbei – 100 ml biedt u de ultieme ervaring bij het spelen in de slaapkamer. Glijmiddel in combinatie met onze speeltjes en seksuele speelgoed kan je slaapkamer leven naar een hoger nivo tillen. Dit product is speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat alle speelgoed en speeltjes soepel, klaar voor het avontuur tegenover je partner.

De Glijmiddel Aardbei – 100 ml zorgen ervoor dat het warme en koele gevoel van je favoriete seks speelgoed langer voelbaar blijft. Daarnaast vermindert het ook de kans op irritatie of andere ongemakken.

Deze Glijmiddel Aardbei – 100 ml is tube heeft er voor gezorgd dat het makkelijk aan te brengen gemaakt is. Je kan met één klik je seks leven veranderen!

Kenmerken:

– 100ml tube
– Hoogwaardig silicona
– Verlengt de sensaties
– Gemakkelijk aan te brengen
– Zorgt voor een soepeler gevoel

Wat is de Glijmiddel Aardbei – 100 ml?

De Glijmiddel Aardbei – 100 ml is een hoogwaardige silicona glijmiddel met een licht aardbei aroma. De glijmiddel is speciaal ontwikkeld om jouw seks speelgoed beter te laten aansluiten. Alle producten op LadyKiller.nl worden geleverd met de beste glijmiddel uit de markt, maar wij bieden ook veel opties voor extra protection.

Met de Glijmiddel Aardbei – 100 ml krijgt u een echte luxe ervaring. De glijmiddel zorgt voor een medium, langdurig glijden en duurt lang genoeg voor comfortabel speelgoed gebruik. Het geeft ook een natuurlijke smaak aan de aardbei in je die zeker bevredigend zal zijn.

De Glijmiddel Aardbei – 100 ml is alleen bedoeld voor extern gebruik en is compatibel met alle soorten speelgoed verkrijgbaar op Ladykiller.nl.

Hoe gebruik ik de Glijmiddel Aardbei – 100 ml?

Gebruik de Glijmiddel Aardbei – 100 ml door één druk te geven op de tube. De drukvinger of applicator kan gebruikt worden om de glijmiddel over het speelgoed aan te brengen.

Gebruik de Glijmiddel Aardbei – 100 ml op elke voorwerp dat je gebruikt voor je seksspeeltjes. Zorg ervoor dat alle materialen zoals siliconen, metalen speeltjes en andere plastic glijmiddelvrij zijn voordat u het glijmiddel toepast, om de kans op irritatie te verminderen.

Voor wie is de Glijmiddel Aardbei – 100 ml geschikt?

De Glijmiddel Aardbei – 100 ml is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een soepeler gevoel bij het gebruik van seks speelgoed. Het maakt niet uit of je een beginner of expert bent, de Glijmiddel Aardbei – 100 ml zal je helpen om meer plezier en minder ongemak te krijgen bij het gebruik van seks speelgoed.

De glijmiddel is compatibel met alle soorten speelgoed, voornamelijk silicone, metalen of leerachtige oppervlakken. Glijmiddel Aardbei – 100 ml werkt ook zonder de aankoop van ander speelgoed.

Hoe verbetert de Glijmiddel Aardbei – 100 ml mijn slaapkamer ervaring?

Met de Glijmiddel Aardbei – 100 ml kunt u uw seksspeeltjes moeiteloos ervaren. Glijmiddel gebruiken kan de levensduur van uw speelgoed aanzienlijk verlengen. Het enige wat je hoeft te doen is aan te brengen het de eerste keer wanneer je de Glijmiddel Aardbei – 100 ml gebruikt.

Daarnaast zorgt de Glijmiddel Aardbei – 100 ml ervoor dat je verzekerd bent van een glad, stilletjes en lange avond. Vermoeidheid en zweterige handen zijn geen probleem meer! Wat is er leuker dan een plezierige ervaring de hele avond en zelfs dag die na?

Met de Glijmiddel Aardbei – 100 ml kun je ook combineren met andere speeltjes uit Ladykiller.nl. Combineer onze glijmiddel met speeltjes zoals dildo's en anus stimulators om een ​​levenslange ervaring te creëren.

Hoe reinig ik de Glijmiddel Aardbei – 100 ml?

Nadat je klaar bent met spelen, kun je de Glijmiddel Aardbei – 100 ml gemakkelijk met water en zeep afwassen van je seks speeltje. Vergeet niet dat het belangrijk is om de glijmiddel na het gebruik goed te reinigen zodat het geen verontreinigingen achterlaat.

Koop de Glijmiddel Aardbei – 100 ml bij LadyKiller.nl

Als je op zoek bent naar de ultieme ervaring in je slaapkamer dan ben je bij Lady Killer.nl op de juiste plek. Onze webshop biedt een grote verscheidenheid aan seks speelgoed, lingerie en benodigdheden waarmee je je slaapkameromgeving naar het volgende nivo kan tillen.

Als je gebruik maakt van onze Glijmiddel Aardbei – 100 ml samen met onze speeltjes dan zal dit zeker je leven in de slaapkamer veranderen! Combieneer het met verschillende seks speelgoed voor een sensationele ervaring die je zal doen smachten naar meer.

Kom eens langs in onze webshop Ladykiller.nl en laat je verrassen door onze selectie seksspeeltjes. Of je nu op zoek bent naar een dildo, , speeltjes voor mannen, of koppel speeltjes – Ladykiller.nl heeft het allemaal. Doe jezelf een plezier en kies voor de ultieme ervaring in je slaapkamer. Probeer de Glijmiddel Aardbei – 100 ml vandaag nog en ervaar de verschillen direct!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8714273531650