Glazen Butt Plug – Medium: Een anal sextoy voor een intense sensatie
Temperatuur speelt een grote rol als je plezier zoekt met sextoys. De Glazen Butt Plug – Medium is een prachtige glazen anal plug waarmee je kunt experimenteren met de warmte van je lichaam en de kou van glas, om je ervaring naar een hoger niveau te brengen. Deze medium butt plug is perfect voor wie net begint met anaalkaarsen en heeft al wat ervaring met anale speeltjes.

Eigenschappen:
– Gemaakt van handgeblazen glas
– Pijnloos en compact ontwerp
– Konten worden mee gevormd door het glas
– Easy clean en duurzaam materiaal
– 8 cm lang, omringende diameter van 3 cm
– Minimale cilinder voor een comfortabele penetratie

De Glazen Butt Plug – Medium is een anal sextoy dat bedoeld is om de meest intense sensaties te geven. Het is beter dan de meeste andere butt plugs op de markt, omdat deze is gemaakt van handgeblazen glas. Dit glas heeft een superiour kwaliteit, is duurzaam en makkelijk te reinigen. Ook is het ontwerp pijnloos en perfect aangepast aan je vormen.

Wat is een Glazen Butt Plug – Medium

Een glazen butt plug is een anal sextoy waarmee je een intense sensatie kunt bewerkstelligen maar dat wel comfortabel blijft. De Glazen Butt Plug – Medium heeft ook een compact ontwerp en de plug wordt mee gevormd door de kont voor een optimaal resultaat. Het heeft een afmeting van 8 cm in de lengte en een omringende diameter van 3 cm, waardoor de penetratie relatief pijnloos is.

Hoe gebruikt je een Glazen Butt Plug – Medium?

Glazen – Medium is een krachtige en pijnloze anal sextoy die door koppels en singles gebruikt kan worden. Er is geen speciale training nodig om het product te gebruiken. Zorg ervoor dat je de Glazen Butt Plug – Medium af en toe controleert op kleine beschadigingen, zodat je veilig kunt genieten.

Voor wie is Glazen Butt Plug – Medium bedoeld?

De Glazen Butt Plug – Medium is ontworpen voor degenen die net begint met anale speeltjes en al wat meer ervaring hebben met anal sextoys. Zowel koppels als singles kunnen de Glazen Butt Plug – Medium gebruiken voor meer stimulatie.

Hoe kan de Glazen Butt Plug – Medium je sekshandel verbeteren

Glazen Butt Plug – Medium is het perfecte speeltje voor mensen die op zoek zijn naar meer stimulatie in hun seksleven. Het prachtige glazen ontwerp is pijnloos en perfect aangepast aan je vormen. De Glazen Butt Plug laat de penetrante ervaringen van warme en koude hitte toe, waardoor je ervaring naar een hele andere dimensie gaat.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Glazen Butt Plug – Medium gebruiken?

Je kunt de Glazen Butt Plug – Medium samen met veel andere fantasierijke speeltjes en toys gebruiken om je ervaring te verbeteren. Koppels kunnen andere glazen butt plugs gebruiken voor , een buttplug anaal ketting gebruiken om meer spannende sensaties te creëeren en een anaal hook gebruiken voor een .

Hoe reinigt je de Glazen Butt Plug – Medium?

Je kunt de Glazen Butt Plug – Medium makkelijk reinigen met warm water en een milde antibacteriële zeep. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of chemicaliën die de glazen butt plug kunnen beschadigen. Vervolgens kun je de Glazen Butt Plug – Medium afwissen met een schone, zachte handdoek.

Probeer de Glazen Butt Plug – Medium

De Glazen Butt Plug – Medium is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar meer stimulatie in hun seksleven of die al wat ervaring hebben met anale speeltjes. Koop de Glazen Butt Plug – Medium en geniet van de intensiteit van deze unieke sensaties. Bij Ladykiller.nl vind je de Glazen Butt Plug – Medium voor de beste prijs.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522650622