Glazen Butt Plug – Groot: de ultieme seksspeeltje voor bijzondere anale ervaringen

Wat is de Glazen Butt Plug – Groot?

De Glazen Butt Plug – Groot is speciaal gemaakt voor anale spelletjes. De Glazen Butt Plug is gemaakt van een veilig materiaal, en is voorzien van een ongelooflijk glad oppervlakte dat uw anale avonturen soepeler en eenvoudiger maakt. De Glazen Butt Plug heeft een grootte is geschikt voor een kalme, progressieve introductie in je seksspel, met een comfortabele diameter en een behaaglijke lengte.

Hoe kun je Glazen Butt Plug – Groot gebruiken?

De Glazen Butt Plug – Groot is heerlijk voor solospel, maar ook perfect voor spannende koppels. Hij kan gemengd worden met andere speeltjes en toys en zou echt een waardevolle toevoeging zijn aan je toolkit. Wrijf wat glijmiddel over en in de plug en de man of vrouw die de plug gaat gebruiken – dat voegt extra glijdt aan het proces toe. Stop de Glazen Butt Plug geleidelijk in de anus terwijl je elkaar met je ogen blijft aankijken. Eenmaal binnen, kun je heen en weer bewegen of een vaste cirkelvormige beweging maken om extra stimulatie te geven.

Voor wie is de Glazen Butt Plug – Groot bedoeld?

De Glazen Butt Plug – Groot is geschikt voor zowel ervaren als beginners. Beginners die voor aan anale experimenten doen, kunnen de Glazen Butt Plug – Groot gebruiken het vertrouwen in hun anale avonturen op te bouwen. Maar hij kan ook gebruikt worden door ervaren -enthusiasten om hun leven of de plesier nog meer op te vrolijken.

Hoe verbetert de Glazen Butt Plug – Groot je seksleven?

Anale stimulatie geeft extra opwinding tijdens je seksuele avonturen. De Glazen Butt Plug – Groot bevordert sensuele prikkels door een extra laag van stimulatie toe te voegen. Hij versterkt elke penetratie – vooral met een vinger, een penis, of een – waardoor je een sensationeel orgasme kunt bereiken. Door deze extra stimulatie kan je een keer wat anders dan normaal ervaren en beleven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Glazen Butt Plug – Groot gebruiken?

Glazen Butt Plug – Groot biedt diverse mogelijkheden – vooral als je hem combineert met andere speeltjes. Koppels die van een avontuur houden kunnen weten met stilletjes, een , een paddel, een dildo of een prostate stimulator. Afhankelijk van wat je houdt en wat je met je toy wil doen, kun je veel plezier hebben met de Glazen Butt Plug – Groot.

Hoe moet Glazen Butt Plug – Groot worden gereinigd?

Glazen Butt Plug – Groot kan in warm zeepsop worden gewassen. Dompel de plug niet onderwater, gebruik geen schurende schoonmaakmiddelen, en vermijd chemische reinigingsmiddelen als het kan. Spoel de plug grondig af met warm water, en laat hem vervolgens drogen voordat je hem opbergt.

Probeer de Glazen Butt Plug – Groot en koop in seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een flexibele, veilige en betaalbare anale seksspeeltje, dan is de Glazen Butt Plug – Groot precies wat je zoekt. Met zijn perfecte grootte en soepele oppervlakte ervaar je een ware orgasmische ervaring. Probeer de Glazen Butt Plug – Groot in onze seksshop Ladykiller.nl vandaag nog en voel welke zalige sensatie je beleeft!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522650639