Voor spannende nieuwe ervaringen in bed kan je gerust eens naar de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker kijken. Deze koker is gemaakt van premium soft en gladde silicone en is zeer rekbaar. Ook is hij makkelijk aan te brengen, ideaal voor het verkleinen van de penis en het verhogen van de zintuiglijke stimulatie.

Eigenschappen van Gladde Dikke Rekbare Peniskoker:

– Gemaakt van premium soft en glad silicone
– Comfortabel en rekbaar
– Makkelijk aan te brengen
– Verkleind de penis painlessly
– Verhoogt te gel zintuiglijke stimulatie

Wat is Gladde Dikke Rekbare Peniskoker?

Als je op zoek bent naar een nieuwe ervaring in bed, dan is de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker precies wat je nodig hebt. Deze peniskoker is gemaakt van premium soft en gladde silicone om ervoor te zorgen dat hij comfortabel zit en makkelijk aan te brengen is. Je penis verkleint d.m.v. de koker painlessly en de zintuiglijke stimulatie die je ervaart, wordt intenser.

Hoe kan je Gladde Dikke Rekbare Peniskoker gebruiken?

Met deze rekbare peniskoker kan je heel spannende en opwindende ervaringen hebben. Je kan de koker neerzetten, hij is gemaakt van silicone en is dus makkelijk te plaatsen. Zodra je de koker hebt geïnstalleerd, zal deze comfortabel zitten en dus perfect voor je pik zitten. Vervolgens zal de koker de bloedstroom naar je penis beperken. Door deze beperking zal de ejaculatie vertraagd worden en zal de seksuele stimulatie toenemen.

Voor wie is de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker?

De Gladde Dikke Rekbare Peniskoker is een perfect speeltje voor iedereen die op zoek is naar spannende en opwindende ervaringen in bed. Als je op zoek bent naar een pik-verkleiner of -vergrotende ervaring, dan is de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker zeer geschikt. Het is een perfect speeltje voor stellen die graag spannende ervaringen willen hebben.

Hoe verbetert deze Gladde Dikke Rekbare Peniskoker je seksleven?

Deze peniskoker kan een enorm verschil maken in je seksleven. Door middel van de beperkte bloedstroom wordt de ejaculatie vertraagd, waardoor je een intenser orgasme zult ervaren. De toegevoegde extra stimulatie waardoor de seksuele ervaring bovendien intenser wordt. Het is ook een geweldig hulpmiddel om te behandelen, omdat het de circulatie in je geslachtsdeel stimuleert.

Met welke andere speeltjes en toys kun je deze Gladde Dikke Rekbare Peniskoker gebruiken?

De Gladde Dikke Rekbare Peniskoker is een perfecte aanvulling op elke collectie sextoys. Je kan de penisplug gebruiken in combinatie met andere penisringen, penisvibrators of poppers. Als je op zoek bent naar extra stimulatie, veel seksueel genot en intensere orgasmes, dan is deze koker de perfecte aanvulling op je collectie.

Hoe reinig je Gladde Dikke Rekbare Peniskoker?

Het reinigen van de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker is erg gemakkelijk te doen. We raden aan om na elk gebruik een milde, waterbasis zeep te gebruiken en de koker schoon te maken met warm water. Als hij volledig droog is, kun je een antisepticmiddel (bijv. alcohol) gebruiken voordat je de koker terugplaatst.

Probeer de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker!

Als je op zoek bent naar een nieuwe, spannende ervaring in bed, dan maak je de perfecte keuze met de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker. Deze koker helpt je heel veel spannende ervaringen en intense orgasmes te krijgen in combinatie met andere sextoys. Bestel de Gladde Dikke Rekbare Peniskoker in onze shop Ladykiller.nl en je bent verzekerd van een onvergetelijke seksuele ervaring!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

7423522639696, 7423522640661