Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem, 8 gr is een sextoy bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontwikkeld om je seksleven verrijken en plezier te geven. Je sextoy wordt geleverd in 8 gram in een kuipvormig zakje. Ghosting Remedie Balsem helpt je bij het bereiken van een ultiem orgasme en laat je seksuele energie stromen op een epische manier. De balsem heeft een langdurige, reukloze formule die je van heerlijke seksuele energie voorziet zonder je huid of kleding te beschadigen. De sextoy heeft een gladmakende, verkoelende en vochtinbrengende formule.

Eigenschappen Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem – 8 gr:

– 100% natuurlijke ingrediënten
– Vermindert irritatie
– Gaat jeuk tegen
– Verhoogt de intensiteit van de stimulatie
– Ideaal voor meerdere sessies
– Gemaakt van biologisch afbreekbare ingrediënten

Wat is Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr?

Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr is een van de populairste . Het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die je seksleven verrijken en je seksualiteit verbeteren. De balsem werkt door je huid gladmakende bevochtiging zodat je gevoeligheid toeneemt en het gelijkmatiger kan verdelen over de gevoelige delen. Dit is een ideale balsem voor het verkennen van je anatomie en het verlengen van je orgasmes. De balsem werkt intense sensaties tevoorschijn te toveren, verminder jeuk en irritatie, vermindert droogheid en maximale stimulatie.

Hoe kan ik Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr gebruiken?

Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr is een perfecte sextoy voor vrouwen die op zoek zijn naar intense solosex. De balsem is toe te passen op intieme plekjes zoals schaamlippen, en de anus. Breng een kleine hoeveelheid balsem aan en geniet van het rustgevende, verhittende en verkoelende effect. De balsem bevat geen smaakstoffen, dus je kunt het veilig aanbrengen bij orale seks. Het is ook een perfect glijmiddel bij seks met speeltjes, zoals vibrerende staven en pakhuizen die je delen.

Voor wie is de Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr bedoeld?

Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr is speciaal gemaakt voor vrouwen die op zoek zijn naar een product dat de en sensaties verhoogt. Het is ook een perfecte balsem voor stellen die op zoek zijn naar avontuur en sensuele aanrakingen. Het bevat geen parfum, alleen ingrediënten die je lichaam verwarmen en een intens gevoel van bevrediging creëren. De balsem is ook geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid die geen en smaakstoffen gebruiken.

Hoe kan Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr je seksleven verbeteren?

Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar intense seksuele energie. De balsem biedt een lange verwarmende sensatie die de seksuele ervaring van beide partners vergroot. De gladmakende formule maakt het mogelijk om jezelf of je partner beter te verkennen. De balsem helpt ook bij het verzorgen van de huid voorafgaand aan lange seksuele sessies.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr gebruiken?

Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr maakt jouw seksspeeltje-ervaringen heerlijk. De balsem werkt goed samen met vibrerende staven, pakhuizen, en andere speeltjes die je met je partner kunt delen. Gebruik de balsem ook voor om te helpen bij het comfortabele insluiten en inspuiten van speeltjes en andere sexuele gereedschappen.

Hoe moet ik Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr reinigen?

Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 4 gr is eenvoudig te reinigen: gebruik water en milde zeep of alcohol. Droog je balsem zorgvuldig af. Vergeet niet dat je balsem vrij is van chemicaliën en parfums die je seksspeeltje zouden kunnen beschadigen.

Probeer de Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 8 gr van Ladykiller.nl

Mocht je op zoek zijn naar een meeslepende, intens seksuele ervaring, probeer dan de Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 8 gr. Bestel de Ghosting Remedie – Clitherapy Balsem 8 gr vandaag nog vanuit onze seksshop Ladykiller.nl en erf van de beste seksuele ervaringen. Ontdek de sensuele energie en ervar een heerlijke climax. Vergeet niet dat we ook gratis verzending bieden bij alle bestellingen!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8436562013998