Deze ballstopper is een zwart gewatteerd speeltje dat je sub stil houdt. De gag zit comfortabel op zijn plaats dankzij de verstelbare schouderbanden die op de rug sluiten en strak kunnen worden getrokken. Biedt voldoende aanpasbare ruimte om op het hoofd van elke sub te passen. Met deze kogelplug met een diameter van 3,8 cm weet je zeker dat je sub niet kan praten. Sloten zijn niet inbegrepen. Kan met of zonder hangslot worden gebruikt.

 

Een ball gag, ook bekend als een gag ball of gewoon een gag, is een item van spel dat vaak wordt gebruikt om de beweging en spraak van de drager te beperken. Het is een soort -speelgoed dat een element van opwinding kan toevoegen aan elke seksuele ontmoeting. In deze blogpost bespreken we wat een ball gag is, hoe hij werkt, en hoe je hem veilig kunt gebruiken

 

Wat is een ball gag?

Een ball gag bestaat meestal uit een rubberen of siliconen bolvorm die aan een bandje is bevestigd voor een veilige plaatsing rond de mond. De bal die in de meeste knevels wordt gebruikt varieert in grootte: sommige zijn kleiner dan andere, afhankelijk van je voorkeur. De bandjes zijn er meestal in verschillende maten om ervoor te zorgen dat ze comfortabel om het hoofd passen zonder te strak of te los te zitten. De bandjes kunnen worden aangepast aan verschillende vormen en maten van het hoofd door middel van verstelbare gespen of klittenbandsluitingen

 

Hoe werkt het?

Zodra de ball gag goed is bevestigd rond het hoofd van de drager, het voorkomt dat ze duidelijk spreken of enig geluid harder dan een gedempte mompelen. Dit kan zeer opwindend zijn voor beide partijen, omdat het meer creatieve communicatie tussen hen mogelijk maakt en een andere laag van dominantie in hun relatie introduceert. Om het plezier tijdens het bondagespel verder te vergroten, gebruiken veel mensen naast hun ball gags nog andere voorwerpen zoals blinddoeken en voor intensere sensaties en ervaringen.

 

Veiligheid bij het gebruik van ballgags

Bij het gebruik van elk soort seksspeeltje tijdens bondagespel moet veiligheid altijd de hoogste prioriteit hebben! Zorg ervoor dat je openlijk communiceert met je partner voordat je een ball gag gebruikt, zodat jullie je allebei op je gemak voelen bij wat je doet; duidelijke communicatie zal helpen om ieders veiligheid te garanderen tijdens het samen spelen. Bovendien, als een van de partners zich op enig moment ongemakkelijk of onveilig voelt, moet dit onmiddellijk worden gecommuniceerd en moeten er aanpassingen worden gemaakt, zodat iedereen zich gerespecteerd en veilig voelt tijdens het hele proces. Tot slot, als het verwijderen van de ball gag moeilijk wordt, houd dan een veiligheidsschaar in de buurt voor het geval dat die nodig is in een noodsituatie!

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van ball gages?

Bij correct en veilig gebruik kunnen ball gages hele nieuwe werelden van plezier openen voor beide partners tijdens BDSM-spel. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld ongelooflijk opwindend als hun spraak wordt afgenomen, omdat het een intens gevoel van kwetsbaarheid en vertrouwen tussen de partners creëert. Aan de andere kant, als jij de situatie onder controle hebt, kun je je ook gesterkt voelen in de wetenschap dat je partner zichzelf in jouw handen (of liever gezegd mond) heeft gelegd! Bovendien kan het dragen van een ball gag iemand er supersexy uit laten zien – wat nog meer opwinding aan je speeltijd kan toevoegen!

 

Conclusie

Ball gags zijn slechts één manier om BDSM veilig en consensueel met je partner te verkennen. Voordat je enige vorm van bondage in je seksleven introduceert, is het belangrijk om open en eerlijk met elkaar te communiceren, zodat alle betrokkenen zich veilig en gerespecteerd voelen voor, tijdens en na het spelen met elkaar. Als alle betrokken partijen zich eenmaal op hun gemak voelen bij de introductie van een ball gag in het spel, laat het plezier dan beginnen! Bij correct gebruik en communicatie tussen partners kan het gebruik van een ball gag voor beide partijen opwindende mogelijkheden openen als onderdeel van hun verkenning van BDSM.

No tags for this post.
Gewicht 0,115 kg
Brand

Strict Leather

Barcode

848518002730

Vrij van plastic

onbekend

Batterij

N/A

Type batterij

N/A

Kleur

Materiaal

Lengte

Diameter

Lxbxh

17x9x8

Subproduct number

vf533

Barcode text

848518002730

Lxbxh text

17x9x8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gevoerde Ball Gag” te beoordelen

Your email address will not be published. Required fields are marked