Met de Geribbelde – 18 cm beschik je over een uiterst krachtige, intensieve en opwindende seksspeeltje dat je naar buitengewone seksuele hoogtepunten laat stijgen. Met een adembenemende lengte van 18 cm heeft de vibrator een formaat waar jij en je partner geweldige prestaties mee zullen leveren. Met de harde, geribbelde schacht die is voorzien van intense pulsaties en trillingen is deze vibrator te gebruiken door zowel vrouwen als mannen voor alleen- of duo-seksuele spelletjes.

Wat is de Geribbelde Vibrator – 18 cm?

De Geribbelde Vibrator – 18 cm is een uiterst geavanceerd seksspeeltje dat zowel in solo- als duo-omgevingen gebruikt kan worden. Het is gemaakt van body-safe materiaal, wat betekent dat het veilig voor je huid is. Het is heel makkelijk te bedienen en bezit een knop aan de zijkant, waarmee je het frequentieniveau en de intensiteit van de pulsaties en trillingen zelf kunt regelen. Daarnaast is het erg stil wanneer je het opstart, aangezien er een trillingsdempende schaal aan het uiteinde zit.

Hoe gebruik je Geribbelde Vibrator – 18 cm?

Je kunt fijn beginnen met de Geribbelde Vibrator – 18 cm door de vibratie zacht te maken en je ermee te laten vertrouwd maken. Vervolgens kan je beginnen met de vibrerende pulsaties of trillingen, terwijl je of je partner je stimuleert. Hiermee kun je allerlei verschillende posities proberen, waaronder de waar jullie je benen om elkaar heen kunnen vouwen. Ook kun je over de en de penis wrijven als je partner gemeenschappelijke erogene plekken wil opzoeken.

Voor wie is de Geribbelde Vibrator – 18 cm bedoeld?

De Geribbelde Vibrator – 18 cm is een seksspeeltje dat perfect geschikt is voor stellen die binnen hun relatie op zoek zijn naar extra stimulans. Het is ook perfect voor plezier tijdens alleen-seksuele spelletjes, aangezien het bevat allerlei verschillende intensiteiten die je kunt gebruiken voor een heerlijke solo-ervaring. Daarnaast is het perfect voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige vibrator, aangezien deze vibrator is voorzien van shockwaves die grote hoogtes van genot kunnen bereiken.

Hoe zal de Geribbelde Vibrator – 18 cm je seksleven verbeteren?

De Geribbelde Vibrator – 17 cm zal je seksleven glorieus verbeteren door een heel verbluffend niveau van sfeerschepping, stimulatie en gevoeligheid. Als je de schacht over je lichaam beweegt, zul je genieten van de intensiteit en golven van plezier die de Geribbelde Vibrator – 18 cm weet op te roepen. Ook zijn er krachtige shockwaves die de vibrator uitstraalt en die zo een contante stroom van orgasmes mogelijk maken.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Geribbelde Vibrator – 18 cm gebruiken?

De Geribbelde Vibrator – 18 cm is perfect te combineren met andere swingende, trillende en liefhebbende speeltjes. Je kunt er bijvoorbeeld een of bal bij gebruiken als je op zoek bent naar iets extra's. Ook kun je de vibrator gebruiken in combinatie met een koppel-vibrator voor extra spanning tijdens je duo-seksuele avonturen.

Hoe moet je Geribbelde Vibrator – 18 cm reinigen?

De Geribbelde Vibrator – 18 cm is heel makkelijk schoon te maken met warm water en milde zeep. Na het schoonmaken kan je de vibrator met een droge doek afdrogen. Vergeet niet om het veilig te bewaren in een kast of tas, of neem het mee in de Ladykiller.nl verpakking als je het gaat vervoeren!

Probeer de Geribbelde Vibrator – 18 cm van Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje waar je optimaal van kunt genieten, dan is de Geribbelde Vibrator – 18 cm precies wat je zoekt. Met deze krachtige, maar heerlijk stille vibrator kun je genieten van geweldige seksuele avonturen, zowel alleen als met je partner. Vergeet niet deze onmisbare seksspeeltje in je verzameling te hebben, en koop ‘m direct hier bij Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421006518