Zet de stap naar extreme genot met de Genitals to Arms Pillory!

Vrijen met de Genitals to Arms Pillory is een intense ervaring, verrijk je seksleven met deze bijzondere hands-free sextoy. Met deze stevige, maar comfortabele pillory creëer je een krachtige positionering voor meer intensereacties tijdens het vrijen. Met deze pillory bevestig je twee stevige banden aan een metalen frame en voelt je partner een stevige, een positie die perfect is voor diepe penetratie en heftig orgasmen.

Kortom, deze opwindende bondageset heeft de volgende voordelen:

  • 2 stevige banden die je optimaal stevig positioneren
  • De metalen constructie is solide en comfortabel
  • De banden hebben ergonomische kussens voor de armen, borsten en genitaliën
  • Ideaal voor diepe penetratie en heftige orgasmes
  • Een stevige metalen constructie die tegen een stootje kan

Kom erachter wat de Genitals to Arms Pillory precies is

De Genitals to Arms Pillory is een bondageset waarmee je extra spanning en diepte in jouw seksleven breng. Het is een stevig metalen frame dat solide staat en je de mogelijkheid geeft je partner stevig vast te zetten. De pillory is ontworpen om je partner te stevig te zoeken als je wilt, waardoor intensiteit en diepte mogelijk zijn. Je kunt je partner vastmaken met banden voor de armen, borsten en genitaliën. Het frame neemt al het gewicht op, waardoor je gericht kunt werken aan het orgasme van je partner.

De Genitals to Arms Pillory heeft een metalen constructie die chron, comfortabel en flexibel is. Het frame is gemaakt van metalen stangen die je kunt bevestigen aan de muur als je hier behoefte aan hebt. Het is ergonomisch ontworpen met kussens voor de armen, borsten en genitaliën. Met deze pillory krijg je het maximale uit je seksleven en kun je je partner beter positioneren.

Hoe ga je om met de Genitals to Arms Pillory?

De Genitals to Arms Pillory is een eenvoudig stuk seksspeelgoed dat je eenvoudig te gebruiken is. Bevestig eerst de banden aan het frame. In de set zitten drie stevige banden voor armen, borsten en genitaliën. Je kunt de borsten en genitaliën binnen het frame plaatsen, waardoor je een stevige maar flexibele bondageset hebt.

De pillory biedt verschillende mogelijkheden om je partner vast te zetten. Je kunt je lover stevig vastzetten met de armbanden en zo een stevige basis creëren voor penetratie. De armen en ledematen worden tegelijkertijd gestimuleerd, waardoor je vrijen een intensere fixe krijgt. De genitaliënband zorgt ervoor dat je partner geen kant op kan, wat stevige diepe penetratie mogelijk maakt.

Voor wie is de Genitals to Arms Pillory geschikt?

De Genitals to Arms Pillory is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer stimulatie tijdens het vrijen. Het is een vrij simpele set die je gemakkelijk gebruikt om je partner stevig vast te zetten. De pillory is geschikt voor mannen en vrouwen en het frame heeft stevige stukken die goed op jouw lichaam aansluiten. Als je op zoek bent naar meer intensiteit in je seksleven, biedt de Genitals to Arms Pillory je dat en nog veel meer.

Naast de Genitals to Arms Pillory heeft onze shop Ladykiller.nl nog veel meer leuke speeltjes. Van waterdichte en cockrings tot 's en anale pluggen. Alles om het leven van onze klanten in de slaapkamer leuker en spannender te maken. De Genitals to Arms Pillory is gemaakt van solide materialen die je gemakkelijk kunt schoonmaken. Vul de pillory met warm water en zeep om elke zichtbare vlek te verwijderen.

De Genitals to Arms Pillory biedt een intense ervaring

Met de Genitals to Arms Pillory wordt vrijen een intensere, krachtiger ervaring. Je partner stevig vastzetten in een comfortabele ervaring is een goede manier om je seksleven een beetje extra spanning te geven. Toepassing van de Genitals to Arms Pillory levert je partner extra intensiteit en diepte en meer genot en sensualiteit.

Dus maak je leven in de slaapkamer spannender door je seksuele ervaringen van een ander niveau te tillen met de Genitals to Arms Pillory. We nodigen je van harte uit om de Genitals to Arms Pillory uit te proberen! Bestel nu in onze winkel Ladykiller.nl en ervaar wat de Genitals to Arms Pillory voor je seksleven kan betekenen. We denken dat je het verschil vast zult merken als je jouw partner stevig vastzet met deze pillory.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273535726