Ben jij een experimentele sextoy kenner met een voorliefde voor open cups? Dan is de Genevia Set met Open Cups – Zwart echt iets voor jou! Deze sextoy set bestaat uit een black open cup bra en een black open cup bra string, allebei voorzien van een plastic rosepaal voor extra stimulatie en stijl.

De Genevia Set met Open Cups – Zwart zal je seksleven echt naar een hoger niveau tillen. Het is een must-have voor iedereen die graag experimenteert met sextoy tools, en perfect voor een avondje spannende spelletjes. Hieronder enkele eigenschappen van Genevia Set met Open Cups – Zwart:

● Het heeft open cups waardoor je al je sensuele zones stimuleert.
● Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht en comfortabel om je lichaam aanvoelen.
● De plastic rosepaal voegt extra stimulatie tijdens het spel en zorgt voor een extra sexy look.
● De set is gemakkelijk in gebruik en zeer duurzaam.

De Genevia Set met Open Cups – Zwart is perfect voor iedereen die seksualiteit verkent en wil experimenteren met BDSM spelletjes. Je kunt de set gebruiken met andere speeltjes, zoals , halsbanden en , en het geeft je een spannend avontuur.

Wat is Genevia Set met Open Cups – Zwart?

De Genevia Set met Open Cups – Zwart bestaat uit een black open cup bra en een black open cup bra string, voorzien van een plastic rosepaal voor extra stimulatie en stijl. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en stof die zacht aanvoelen op je huid. De comfortabele cupjes geven een mooie omhelzing, waardoor je de heerlijkste sensaties kunt ervaren tijdens het spel.

Hoe kan Genevia Set met Open Cups – Zwart gebruikt worden?

De Genevia Set met Open Cups – Zwart kan gebruikt worden om de meest gewilde BDSM spelletjes uit te proberen. Het geeft je lichaam een extra sexy look en voelt super comfortabel. Daarnaast kan de set gebruikt worden voor urenlang sexspeelplezier door de klassieke stijl te combineren met modern design.

Voor wie is Genevia Set met Open Cups – Zwart bedoeld?

De Genevia Set met Open Cups – Zwart is bedoeld voor iedereen die graag experimenteert met sextoy tools en graag avontuurlijk uit de kast wil komen. Van zwoele of sexy BDSM spelletjes met je partner tot heerlijke solo avonturen, de Genevia is perfect voor jou.

Hoe kan Genevia Set met Open Cups – Zwart je seksleven verbeteren?

De Genevia Set met Open Cups – Zwart stimuleert al je sensuele zones, het biedt veel variatie en het zorgt voor een extra sexy look. Met deze set zal jouw seksleven een stuk spannender worden!

Met welke andere speeltjes en toys kun je Genevia Set met Open Cups – Zwart gebruiken?

Je kunt de Genevia Set met Open Cups – Zwart gebruiken met andere speeltjes en toys zoals blinddoeken, halsbanden en vibrators om nog spannender te spelen. Je kunt ook experimenteren met kledingaccessoires zoals; zijden sjaals of satijnen stof om je ervaring nog meer naar een hogere niveau te trekken.

Hoe moet je Genevia Set met Open Cups – Zwart reinigen?

Reinig de Genevia Set met Open Cups – Zwart na elk gebruik met een schoonmaakdoekje of een sextoy cleaner. Gebruik geen water of andere materialen om de set schoon te maken. Laat de set drogen na het schoonmaken en bewaar de set vervolgens in een schone, droge plek.

Probeer Genevia Set met Open Cups – Zwart en koop bij Ladykiller.nl

Heb je de sextoy set gevonden waar je naar op zoek bent? Probeer dan de Genevia Set met Open Cups – Zwart en beleef de meest gewilde spannende avonturen. Koop de set in onze seksshop Ladykiller.nl. Hier ben je gegarandeerd van topkwaliteit, scherpe prijzen, groot aanbod en snelle verzendingen.

Kledingmaat

, ,

Merk

Materiaal

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

5908305962007