Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size is een onweerstaanbaar outfit voor seksuele avonturen. Een eenvoudige combinatie van een setje spannende , waarmee je jouw seksleven naar een ander niveau tilt. De Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size bevat een jarretel-teddy en twee plastic brillen en is verkrijgbaar in maat One Size. Hieronder som ik kort de eigenschappen op:

• Jarretel-teddy in One Size
• Twee plastic brillen
• Uitdagend en spannend pakje
• Laat je seksleven naar een ander niveau tillen

Wat is Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size?

Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size is een sexy outfit bestaande uit een jarretel-teddy en twee plastic brillen. Het komt geheel in One Size verkrijgbaar zodat het geschikt is voor vrijwel iedereen. De blootgestelde delen van jouw lichaam worden door de jarretel-teddy gemaskerd met subtiele kanten stukjes stof en het geeft je een gevoel van verleiding. De plastic brillen dragen bij aan de verleidelijke cute look van de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size.

Hoe kan je de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size gebruiken?

Gezien de verschillende opties in accessoires is de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size een leuke en gemakkelijke outfit voor seksuele avonturen. Of je nu alleen bent, met je partner of met oogharen naar een club gaat, de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size kan op vele verschillende manieren gebruikt worden. Combineer de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size met korte rokjes, , of wat je maar leuk vind en voel je verleidelijker dan ooit.

Voor wie is de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size bedoeld?

De Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size is bedoeld voor iedereen die zich verliefd, sexy en geil wil voelen. Het uitdagende pakje is gemaakt om jouw sensualiteit te benadrukken en je seksleven naar een ander niveau te tillen. Gebruik de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size om verbeelding en fantasie in je seksleven toe te voegen.

Hoe kan je Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size je seksleven verbeteren?

Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size is de perfecte manier om je seksleven te verbeteren. De gedurfde look stelt je in staat om jouw sexy kant te tonen, en het bevordert liefde, verleiding, plezier en spanning. Je partner zal versteld staan van je schoonheid in de Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size gebruiken?

Met Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size kun je eindeloos variëren met andere accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan , rabbits, cockrings, liefdeskogels, slavenarmbanden en kinky knuffels. Met deze combinaties zet je jouw seksleven naar een andere dimensie.

Hoe moet je Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size reinigen?

Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size is gemaakt van kwalitatief materiaal en is dus makkelijk schoon te maken. Reinig de garter-teddy en plastic brillen afzonderlijk met een milde zeep/wasmiddel en warm water. Daarna is het aan te raden om een intiem reinigingsmiddel te gebruiken, wat speciaal ontworpen is op gevoelige plekken.

Koop Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size in sexshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een sexy, sensuele outfit om wat extra vlam te brengen in je seksleven dan is Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size de perfecte optie. Bij sexshop Ladykiller.nl heb je een ruime keuze aan Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size in One Size, dus je bent verzekerd van een perfecte pasvorm. Neem je partner mee, ga samen op avontuur en ervaar je passie net zo intens als nooit tevoren. Waar wacht je nog op? Ga nu naar sexshop Ladykiller en bestel jouw Garter Teddy and Plastic Glasses – One Size, eenvoudig, discreet en betrouwbaar.