Voor zij die extra plezier zoeken in hun seksleven, is de Gabriella – Vagina Masturbator gemaakt. Deze unieke speeltje is ontworpen om een teweeg te brengen bij iedereen die sextoys wil gebruiken. Het geeft een diep verrukkelijke penetratie en een zijde-achtige sensatie. De masturbator heeft de volgende eigenschappen:

• Realistisch design met anatomisch correcte textuur
• Gemaakt van hoogwaardig, niet-giftig en hypoallergeen
• Lapis Lazuli-kleur met verscheidene kleurvarianten
• Gemakkelijk te gebruiken om een intense penetratie te simuleren
• Geribbelde buitenkant voor extra stimulatie
• Zeer krachtige spiertrekking om een diepgaande en spannende ervaring te geven
• Verhindert in korte tijd exercitie met zijn sterke schacht
• Eenvoudig te reinigen na gebruik

Wat is Gabriella – Vagina Masturbator?

Gabriella – Vagina Masturbator is een hoogwaardige, anatomisch correcte, realistisch ontworpen speeltje voor mannen. Het is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en heeft een realistische textuur die een intense penetratie simuleert. Het is zo ontworpen dat het je een diepgangende, zijde-achtige sensatie kan geven voor een intensieve seksuele ervaring. De clitorisgevoeligheid van de masturbator wordt vergroot door de geribbelde buitenkant.

Hoe gebruik je Gabriella – Vagina Masturbator?

Voordat je de Gabriella – Vagina Masturbator gebruikt, moet je een geschikte waterbasis glijmiddel gebruiken om comfortabeler in te kunnen brengen en het gevoel te verhogen. Voeg als je start je favoriete glijmiddel toe aan de schacht, voeg wat glijmiddel toe op je penis en op de eicelvormige opening en vervolgens kun je het product gebruiken. De masturbator voelt zacht en zijdeachtig aan, en het eenvoudig te bedienen schacht is flexibel en extreem krachtig. De textuur zal je in korte tijd tot een climax brengen.

Voor wie is de Gabriella – Vagina Masturbator gemaakt?

De Gabriella – Vagina Masturbator is voor iedereen die op zoek is naar een realistische penetratie-ervaring gemaakt. De Masturbator is gemaakt voor singles en koppels die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun seksleven te verrijken. Het product is ook geschikt voor mensen met en die gebaat zijn bij een extra stimulatie, aangezien het anatomisch correct ontworpen is.

Hoe verbetert de Gabriella – Vagina Masturbator je seksleven?

De Gabriella – Vagina Masturbator kan helpen je seksleven te verbeteren en je ën in vervulling te laten gaan. Deze sextoy stimuleert mannen van elke leeftijd om te experimenteren en nieuwe seksuele avonturen te beleven. Door de anatomisch correcte vorm en de realistische gevoeligheid wordt de masturbator een van je favoriete speeltjes in de slaapkamer.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Gabriella – Vagina Masturbator gebruiken?

De Gabriella – Vagina Masturbator kan worden gebruikt in combinatie met andere sextoy speeltjes om de opwinding en stimulatie te verhogen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende , anale pluggen, 's en vibratoren gebruiken in combinatie met de masturbator. Deze speeltjes kunnen individueel of met je partner worden gebruikt om je seksleven op te frissen.

Hoe reinig je de Gabriella – Vagina Masturbator?

Na gebruik kun je de Gabriella – Vagina Masturbator gemakkelijk reinigen met warm water en milde zeep. Andere algemene niet-giftige sextoy reinigingsoplossingen kunnen ook worden gebruikt. Zorg ervoor dat je het product grondig reinigt na elk gebruik en laat het vervolgens goed drogen. Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of agressieve chemische reinigingsmiddelen.

Kortom, probeer de Gabriella – Vagina Masturbator van Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een speeltje dat een realistische penetratie geeft met intensief genot, dan is de Gabriella – Vagina Masturbator het perfecte speeltje voor jou. Deze Masturbator is zeer krachtig en heeft een schacht die u volledig exercitie geeft. Dit unieke speeltje verhoogt de gevoeligheid van je voor een intense seksuele ervaring. Probeer het product dan ook meteen uit en bestel het in onze sextoy shop Ladykiller.nl. Laat je seksleven nooit meer saai worden met deze unieke speeltje!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

642610430305