G-Tastic – Metalen Siliconen – 17,8 cm is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een zinnenprikkelend sexspeeltje. Deze klassieke dildo is gemaakt van metaal en siliconen en is 17,8 cm lang. De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm heeft een glad, stevig uiterlijk en biedt meer krachtige sensaties dan een gemiddelde vibrerende .

Eigenschappen van de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm:

• Gemaakt van 100% siliconen voor veiligheid
• Lengte van 17,8 cm voor volle penetratie
• Textuur en dikte verhogen het seksuele genot
• Lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen
• Gepolijst voor een zijde-achtig gevoel
• Sterke punten om een ​​diepere stimulatie mogelijk te maken

Wat is de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm?

De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm is een prachtig uitziende klassieke dildo die perfect is voor plagerijen, penetratie en meer. Het is gemaakt van 100% siliconen en is lichtgewicht en duurzaam. Met zijn mooi gedraaide vormen en zachte textuur zul je veel plezier beleven. Dankzij de gepolijste afwerking zal je de sensaties niet alleen voelen, maar ook in staat zijn om de sensatie te meervoudigen met de soepele, maar stevige afwerking.

Hoe kan je de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm gebruiken?

De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm is eenvoudig te gebruiken en geeft je een geweldig seksueel verlangen. Of je nu alleen speelt of samen met je partner, deze flexibele dildo voelt lekker aan en stoot je seksleven naar een hoger niveau. Je kunt de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm voor penetratie gebruiken of met cliffhangers voor clit-stimulatie.

Voor wie is de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm bedoeld?

De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm is een uitstekende keus voor soloseks, maar het is ook perfect voor samenspel. Het is ideaal voor stellen die hun seksleven willen upgraden en die hun fantasieën willen vervullen. Het is ook geschikt voor koppels die op zoek zijn naar een dildo met stevige punten voor intens gevoel dat meer diepgaand is dan gemiddelde .

Hoe kan de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm je seksleven verbeteren?

De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm is een geweldig sexspeeltje voor mensen die op zoek zijn naar meer seksuele bevrediging. De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar maar ook geweldige meer diepe sensaties. Het geeft je een stevige stimulatie zonder dat je je zorgen hoeft te maken over zachte, ongemakkelijke vibraties. Het is ook geschikt voor anale penetratie.

Met welke andere speeltjes of toys kan je de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm gebruiken?

De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm is een geweldige aanvulling op elk seksspeelgoed. Het is leuk om een ​​combinatie van vibrators, clit speakers en anal toys te gebruiken in het spel. Je kunt de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm ook gebruiken als een extra spel speelt voor seksuele variatie. Bijvoorbeeld: Gebruik de dildo naast een vibrator voor intens gevoel dat seksueel genot versterkt.

Hoe moet je de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm reinigen?

Om de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm te reinigen, gebruik je warm water en wat milde zeep. Je kunt ook een seksspeeltje reinigingsmiddel gebruiken. Spoel na het reinigingsproces goed af en laat de dildo vervolgens lucht drogen. Ten slotte bedek je de dildo met een seksspeeltje-condoombreuk of een siliconenvrij poeder om ervoor te zorgen dat hij langer meegaat.

Raden wij aan de klant aan de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm te proberen en te kopen in onze seksshop Ladykiller.nl?

Absoluut! De G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm is een geweldig seksspeeltje dat je seksleven verrijkt. Door de fijne en soepele afwerking, zullen er geweldige sensaties en intense orgasmes ontstaan. Als je op zoek bent naar een dildo met diepe, stevige stimulatie, dan is de G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm een uitstekende keuze. Bestel snel je G-Tastic – Metalen Siliconen Dildo – 17,8 cm in onze seksshop Ladykiller.nl om deel te nemen aan een geweldige seksuele beleving.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

, ,

Barcode

848518045911, 848518045928, 848518045935