G-Swirl – Siliconen
Kom in het vervolg aan op je seksuele verlangens. Met de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo, een veelzijdig speeltje voor avonturiers. Met deze G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo zal je een verrijking ervaren van je seksuele ervaring, zowel solo als met je partner.
De G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is zeer comfortabel in gebruik, er is een verbeterde design voor ultiem genot.
De G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo heeft de volgende eigenschappen:
• Gemaakt van 100% Siliconen dat lekker aanvoelt
• Flexibele vor de precies de juiste power
• Stimuleert je G-spot voor een onvergetelijke ervaring
• Gebruiksvriendelijk design met een zacht oppervlak
• Eenvoudig te reinigen met water en een toy cleaner
• 10 vibratie standen

Je G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is perfect voor iedereen die een meer avontuur in zijn/haar seksleven wil. Met deze G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo heb je alle vrijheid om jouw G-spot mee te verkennen en je een onvergetelijk seksueel genot te geven. Omdat de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo gemaakt is van siliconen, zal hij ultiem comfort bieden zonder dat je teveel aandacht moet besteden aan de materiaalkeuze.

Wat is G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo?

G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is een flexibel speeltje dat geschikt is voor gebruik op de G-spot aan de binnenkant van de vagina. Het is een medium formaat speeltje dat perfect zal gaan voldoen aan je verlangens. Het heeft een zacht oppervlak en een slim design waarmee je optimaal kan genieten van de verborgen plekken die je g-spot biedt. Het is een dildo gemaakt van 100% siliconen wat zorgt voor een optimaal seksueel genot en comfort.

Hoe gebruik je G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo?

G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is speciaal gemaakt om je g-spot te stimuleren, de dildo kan delen en draaien waardoor je een extra sensatie krijgt. Het is ook aan te raden om er glijmiddel op te gebruiken en de dildo steeds voorzichtig te gebruiken. Je kunt voor een nog intenser orgasme en een meer prikkelende sensatie beginnen met het zachtste standje en deze uitbreiden naar de harder standen. Het is ook mogelijk om de dildo te gebruiken voor anale stimulatie.

Voor wie is de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo?

G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een meer avontuur in seksleven en zo de grenzen wil verkennen met extra stimulatie van de G-spot. Het is een perfecte instrument voor zowel beginners als professionals. Ook kan je de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo gebruiken voor stimulatie van de anale zone waardoor je meer seksueel genot en avontuur kan ervaren.

Hoe kan de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo je seksleven verbeteren?

G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is de perfecte partner voor heerlijk seksueel genot, zo kan je gemakkelijk de G-spot stimuleren waardoor je meer intense orgasmes ervaart. Ook kan de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo je seksleven verbeteren door avontuurlijke ën waar te maken zoals een diep, intens en erotisch genot. Met de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo kun je de onbekende plekken van je lichaam verkennen die je positieve emoties en meer seksueel plezier zullen geven.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo gebruiken?

G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is een veelzijdig speeltje die je optimaal kan gebruiken in combinatie met andere speeltjes waardoor je een verboten liefdesavontuur kan ervaren. De combinatie van de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo met een klitoris of een cockring zal je een optimaal genot geven.

Hoe reinig je de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo?

Na het gebruik van de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo is het aan te raden de dildo goed te reinigen met warm water en een toy cleaner voor hygiëne. Buiten dat zal het ook helpen tegen verspreiding van bacteriën en zorgen dat je speeltje beter en langer meegaat.

Probeer de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo in Ladykiller.nl

Wil je ook meer avontuur, plezier en meer seksueel genot? Probeer dan de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo. Met de G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo krijg je precies de juiste power voor een onvergetelijke ervaring. De G-Swirl – G-Spot Siliconen Dildo bestel je snel en eenvoudig in onze seksshop Ladykiller.nl. Bespaar je tijd en bestel vandaag nog.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

848518048561, 848518048578