Flex 2 – G-Spot : Voor Ultieme Stimulatie
Of je nu beginner bent of al wat meer ervaren als het gaat om sekstoys, de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator is een must-have voor iedereen. Dit multifunctionele vibrerend seksspeeltje voor g-spot stimulatie tilt je seksleven naar een hoger niveau! Belangrijkste eigenschappen van de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator:

• Sterk vibrerende motor voor de diepste stimulatie
• Flexibel ontwerp voor perfecte pasvorm
• ‘Travel Lock'-functie voor extra veiligheid
• Gemaakt van lekker zacht en flexibel materiaal
• 100% Waterdicht voor fijne sensuele adventure
• Geproduceerd door een Europese fabriek

Wat is de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator?

De G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator is een high-tech seksspeeltje van Europees fabrikaat. Het is een multifunctioneel vibrerend seksspeeltje dat speciaal ontworpen is om je te helpen bij het hele nieuwe sekservaringen te beleven.
Met een sterke motor die tot de kern van je lichaam gaat, zorgt de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator voor intense g-spot stimulatie. Met zijn flexibel ontwerp vormt het speeltje zich naar de anatomie van je lichaam voor het ultieme genot. Zijn 100% waterdichte design garandeert dat je dit speeltje zelfs in bad of douche beleefd de meest intens sensuele avonturen.

Hoe kun je de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator gebruiken?

De G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator is ontworpen om te worden gebruikt als een extern seksspeeltje en niet om in te brengen. Je kunt de vibrator aanzetten en jezelf intense g-spot stimulatie geven tijdens het spel. Voor extra veiligheid heeft de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator een ‘Travel Lock'-functie waardoor je er zeker van kunt zijn dat de niet per ongeluk aanzetten tijdens transport.

Voor Wie is de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator Bedoeld?

De G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator is ideaal voor zowel koppels als voor single seks. Het is goed voor vrouwen, mannen en transgenders. Of je nu alleen bent of in een relatie verkeert, als je op zoek bent naar een sensuele en opwindende manier om jouw seksleven naar een hoger niveau te tillen, dan is de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator je ideale partner.

Hoe kan de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator je Seksleven Verbeteren?

De G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator combineert het beste van vrouwelijke verwennerij met technische innovatie om te brengen wat je zoekt uit een seksspeeltje. Stimulatie op de juiste plekken, durf om te experimenteren, techniek om je te helpen bij het bereiken van de gewenste resultaten – de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator is ontworpen om je seksleven naar een heel nieuw niveau te tillen.

Met welke andere sekstoys & speeltjes kun je de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator gebruiken?

De G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator is een solide speeltje voor solo-seks dat je ook kunt gebruiken tijdens seks met een partner. Als je meer wil experimenteren in bed, dan kun je de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator met andere seksspeeltjes en toys combineren voor meer plezier. Ook kun je het combineren met een lube of glijmiddel voor langer genot en extra actie.

Hoe moet de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator gereinigd worden?

De G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator is gemaakt van flexibel materiaal en is 100% waterdicht. Je kunt het dus makkelijk met een milde seksspeeltjesreiniger schoonmaken. Zorg ervoor als je de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator reinigt dat het speeltje goed droog is voordat je het opbergt.

Probeer de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator nu uit en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl!

Met zijn 100% waterdichte design, sterke vooruitstrevende motor, flexibel design en duurzaam materiaal is de G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator een must-have sekstoy voor iedereen. Nu beschikbaar om gratis te proberen in onze seksshop Ladykiller.nl. Beat de donderdag-blues en eis jouw G-Spot Flex 2 – G-Spot Vibrator vandaag nog!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4061504043791