Full Service is een innovatief seksspeeltje voor dames waarmee je je liefdesleven kunt versterken. Het is een prachtig vormgegeven, robuust en duurzaam speeltje dat is gemaakt van hoogwaardige materialen. Met Full Service kun je kanten genieten van stimulerende vibraties en er zijn talloze manieren om het te gebruiken. Full Service is een groot voordeel voor iedereen om te gebruiken in hun seksleven.

Wat is Full Service?

Full Service is een topklasse seksspeeltje gemaakt van hoogwaardige materialen en met veel functies:

* Het maakt gebruik van innovatieve technologie die bijzondere vibraties genereert
* Het is voorzien van een aantal knoppen waarmee je moeiteloos de intensiteit en snelheid kunt aanpassen
* Het is de perfecte manier om je seksleven te versterken
* Het is discreet en stil, zodat je het zonder problemen kunt gebruiken als je alleen bent
* Het is gemakkelijk schoon te houden, waardoor je altijd comfortabel en veilig kunt genieten.

Hoe gebruik je Full Service?

Full Service is zo ontworpen dat het makkelijk in gebruik is en meerdere manieren heeft om te genieten. Je kunt het gebruiken met andere speeltjes of toys, waardoor je de mogelijkheid hebt om je seksleven de stoomvrij te maken. Ook als je alleen bent, kun je gebruiken met Full Service om jezelf te verwennen.

Full Service wordt geleverd met een verstelbare kop met verschillende vibratiestanden. Deze kop is zacht genoeg voor gebruik op alle lichaamsdelen en ook veilig genoeg om te gebruiken in de buurt van het oog.

Als je Full Service hebt gebruikt, kun je het gemakkelijk en snel schoonmaken met warm water en oneffen zeep. Voor beste resultaat raden wij aan om het te gebruiken met een speciale seksspeeltjesreiniger.

Bedoeld voor wie is Full Service

Full Service is een perfecte partner voor iedereen die op zoek is naar een innovatief seksspeeltje. Het is met name goed voor mensen die op zoek zijn naar stimulerende vibraties. Of je nu alleen bent of met iemand deelt, Full Service biedt een brede variatie van mogelijkheden om je seksleven te versterken.

Hoe verbetert Full Service je seksleven?

Full Service is ideaal om je seksleven nieuwe kracht bij te zetten. Het biedt je een unieke manier om je partner zowel fysiek als psychisch te verwennen. Met behulp van de verschillende vibratie-instellingen kun je je partner op diverse manieren opwinden.

Je kunt Full Service ook gebruiken als verwarmingsspeeltje voor seksueel plezier. Het is ontworpen om de hoogste niveaus van genot te bereiken. Met de juiste instellingen kom je dichter bij intense orgasmen.

Je kunt Full Service ook gebruiken voor , dankzij de ergonomische vormgeving die comfort biedt. Het is ontworpen om aan te passen aan je anatomische vorm en het biedt een zachte en gelijkmatige stimulatie.

Met welke andere speeltjes kan je Full Service gebruiken?

Full Service kan worden gecombineerd met veel andere seksspeeltjes en toys. Je kunt het gebruiken met andere , of met 's, kaarsen, of ballebander voor een intensere massage. Je kunt ook combineren met glijmiddel voor een nog intensere sensatie.

Hoe reinig je Full Service?

Als je klaar bent met spelen met Full Service, moet je het schoonmaken met lauwwarm water en seksspeeltjesreiniger. Wrijf het schoon met een mild zeepoplossing en laat het

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

671241117774, 671241117781, 671241117798