De Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml is een unieke, smaakvolle speeltje die je seksleven naar een hoger niveau tilt zonder compromissen. Met deze zoet en smaakvolle lubrificatie kan je soepel en schokkend genieten van elkaar en je seksuele grenzen verleggen.

Kenmerken

• Unieke, zoete smaak
• 100% veilig voor gebruik met speeltjes en toys
• 3 fl oz/ 75 ml
• Hypoallergeen en zacht voor de huid
• Verrijkt met aloë vera en vitamine E

Wat is Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml?

Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml is een lubrificatie die speciaal is ontwikkeld om de sensatie en het plezier van seksuele activiteiten te verhogen. Het is gemaakt van allergeenvrije ingrediënten en is zacht voor de huid. Het smaakt heerlijk zoet en bevat een speciale formule die de huid vochtig en glijdelijk maakt. Het is hypoallergeen en bevat ook aloë vera en vitamine E zodat hij niet alleen op de oppervlakte glijdt, maar ook meer diepte en natuurlijke glans geeft aan je skin. Dankzij zijn speciale formule is Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml 100% veilig voor gebruik met speeltjes en toys.

Hoe kan je Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml gebruiken?

Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml is uitermate geschikt voor het gebruik tijdens seksuele activiteiten. Of je nu alleen bent, of met een partner, het is eenvoudig te gebruiken. Breng een kleine hoeveelheid van Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml aan op je intieme plekken en geniet van de heerlijke smaak. De lubrificatie is zoals aangegeven ook te gebruiken in combinatie met speeltjes en toys.

Voor wie is Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml bedoeld?

Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml is geschikt voor iedereen die meer smaak en sensatie tijdens het vrijen wil. Of je nu single bent of een partner hebt, je wordt gegarandeerd de verrassing van je seksleven. Het is unieke smaak maakt deprimerende seksspelletjes vol plezier. De lubrificatie is zacht en kan eenvoudig aangebracht worden op de intieme delen.

Hoe kan Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml je seksleven verbeteren?

Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml verbetert je seksleven, omdat het de sensaties van elkaar verhogen, zodat je langer en intenser kan genieten van elkaar. De zoete smaak verhoogt de sensatie van huid-op-huid contact. De aloë vera en vitamine E verzorgen je huid en laten deze glanzen. Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml maakt het mogelijk om na te denken over verschillende manieren om actiever te worden met je partner.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml gebruiken?

Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml kan met alle speeltjes en toys worden gebruikt. Of het nu gaat om , 's, kooi's of knijpers, Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml geeft je de kans om meer sensatie en plezier te ervaren tijdens seksuele activiteiten.

Hoe kan je Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml reinigen?

Je kan Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml eenvoudig reinigen met warm water en milde zeep. Spoel daarna goed af met zoet water en een schone, zachte doek.

Aanraden aan de klant om Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml bij Ladykiller.nl te kopen

Als je op zoek bent naar een unieke smaak en sensaties die je seksleven naar een hoger niveau tilt, dan raad ik je aan Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml te proberen. De lubrificatie verhogen de sensaties en het plezier van het vrij en is ook geschikt voor het gebruik met speeltjes en toys. Je kan Frenchkiss – Flavored Lubricant – 3 fl oz / 75 ml vinden in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Barcode

4028403118913