FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml

Van het bekende duo Feromoon en Fernand Péril presenteert Ladykiller.nl trots de unieke Feromoon Parfum voor heren. In deze Feromoon Parfum zijn 100ml mannelijke geur verpakt.

Het parfum is vloeibaar en heeft een volledige, diepe, exclusieve en frisse geur. Er zijn in de parfum specifieke nuances te herkennen van muskus en amandel met de bloemengeur van jasmijn als basis. Deze verzameling van bloemen en kruiden zorgen voor een samenhangend aroma dat iedereen genieten zal.

De parfum heeft een stijlvolle, luxe uitstraling. Geïnspireerd door de bekende van duurder merken. De parfum is speciaal ontworpen om een ‘verleidingseffect' te creëren. Omdat de geur zowel verzacht als spannend is, verleidt hij iedereen die hij passeert.

  • Exclusief 100 ml Feromoon parfum voor heren
  • Vloeibaar en met een volledig diepe geur.
  • Specifieke nuances van muskus en amandel met de geur van jasmijn als basis.
  • Stijlvol en luxe uitstraling
  • Verleidingsgevoel voor iedereen die passeert.

Wat is de Feromoon Parfum?

Ladykiller.nl presenteert de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml. Dit parfum is speciaal gemaakt voor mannen die een stijlvolle, luxuryuhuisa opbouwen, met een speciale vloeibare geur. De Fermmoon Parfum is verrijkt met specifieke nuances van muskus en amandel, met de bloemengeur van jasmijn als basis. Ideaal om een verleidingsgevoel te creëren.

Het parfum is vloeibaar en bevat 100 ml mannelijke geur. Deze lichte, maar diepgaande geur is zwaar geïnspireerd op duurdere parfums en biedt jou de mogelijkheid om bekendheid te krijgen. Daarnaast is de parfum versierd met een stijlvol en luxe aspect. Voeg de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml toe aan je verzameling en stijl.

Hoe gebruik je de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml?

Voeg de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml toe aan je verzameling femmetjes met een druk op de knop. Breng het vloeibare parfum aan door een paar druppels aan te brengen op je huid naar believen. Vergeet je of polsen niet!

De Feromoon Parfum is gemaakt om te worden gedragen als parfum, het is echt gemaakt voor mannen die verleidelijk en stijlvol willen zijn. Creëer een verleidingseffect en bekom een stijlvolle en exclusieve geur die iedereen past.

Voor wie is de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml geschikt?

De FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml is geschikt voor mannen van alle leeftijden. Het parfum heeft een verleidingsgevoel en oogt stijlvol. De lichte, maar diepgaande geur is geïnspireerd op duurste parfums. Breng voor een stijlvolle, exclusieve look het vloeibare parfum aan met een paar druppels op je huid.

Hoe de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml je leven in de slaapkamer kan verbeteren?

De FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml is zeer geschikt voor mannen die stijl en verleiding in hun slaapkamer willen. Het parfum is ontworpen met speciale nuances van wat muskus en amandel met de geur van jasmijn als basis. Deze combinatie van bloemen en kruiden gecombineerd met stijlvolle, luxe uitstraling, betekent dat iedereen die je passeert een verleidingsgevoel zal hebben.

Het parfum creëert langdurige verleiding, waardoor de spanning in de slaapkamer toeneemt, waardoor je nog meer energie kan genieten! Combineer de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml met onze andere speeltjes die te vinden zijn in onze Ladykiller.nl shop en verrijk jouw slaapkamer met plezier en lichte verleiding.

Hoe kan je de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml reinigen?

De FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml heeft geen speciale reiniging nodig, omdat het heel makkelijk is om te reinigen. Gebruik eenvoudig een schoon, vochtige doek om de fles schoon te maken. Dompel nooit je Parfum in het water! Gebruik als laatste stap een droge doek om de fles af te vegen.

Waarom de FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml kopen bij Ladykiller.nl?

De FP van Fernand Péril Feromoon Parfum Heren – 100ml is een uniek en 100ml nepgeluid voor heren. In deze exclusieve parfum zijn speciale nuances van muskus en amandel verpakt, met de geur van jasmijn als basis. De perfecte combinatie van bloemen en kruiden tegen een achtergrond van stijl en luxe, om een verleidingsgevoel te creëren.

Koop in onze Ladykiller.nl shop geweldige, kwalitatief hoogwaardige speeltjes die jouw leven in de slaapkamer kunnen verbeteren en bewijs dat je stijlvol en sexy bent. Verken jouw verbeelding en verjong de intimiteit tussen jou en jouw partner. Breng voor een stijlvolle, exclusieve look deze Feromoon Parfum aan met een paar druppels op je huid, en geniet van de avonturen die volgen!

Merk

Gewicht in gram

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

4026666576006