Inleiding

De innovatieve Flux – Stimulatorkit biedt sextoybloggers, ecommerce professionals en iedereen die zich bezighoudt met spannende seksuele avonturen een veelzijdig en complete set van ervaringen en mogelijkheden. Met Flux – Stimulatorkit geschikt voor iedereen van beginners tot gevorderden, zijn er veel opties voor een gepersonaliseerd en spannend seksavontuur.

Eigenschappen:

-Stimulatie via pulserende waves en gepatenteerde Adonit-technologie
-10 snelheden en 6 pulsatiepatronen
-Volledig draagbaar en waterdicht
-Lichtgewicht om een comfortabele bediening te garanderen
-Wordt geleverd als complete kit, met adapters, stroomkabels en USB-kabels

Wat is Flux – Stimulatorkit

Flux – Stimulatorkit is een innovatieve sextoy voor mannen en vrouwen die alle nieuwe mogelijkheden willen benutten. Met 10 verschillende snelheden en 6 pulsatiepatronen biedt het een hoogstpersoonlijke ervaring met immense mogelijkheden. De pulserende waves en gepatenteerde Adonit-technologie maken deze ervaring compleet. Flux – Stimulatorkit is helemaal draagbaar en waterproof voor onderwater seksspeeltjesactiviteiten. Door het lichtgewicht design is de bediening comfortabel, met een controle op de gekozen functies.

Hoe gebruik je Flux – Stimulatorkit?

Flux – Stimulatorkit gebruiken is eenvoudig: ontkoppel de kit, sluit de stroomsnoer en USB-kabel aan, en je bent helemaal klaar om te spelen. Draai de krachtige motor aan en voel de pulserende waves diep in je lijf. Pas de intensiteit aan met het regelknopje en geef je seksleven een extra dimensie. Bovendien krijgt je bij de set ook nog een aantal verschillende adapters meegeleverd, zodat je er op alle mogelijke manieren van kunt genieten.

Voor wie is Flux – Stimulatorkit bedoeld?

De Flux – Stimulatorkit is perfect voor iedereen die wil genieten van enorme verrassing en spanning. Of je nu alleen of met zijn tweeën bent – dit seksspeeltje biedt alle opties die je zoekt om je seksleven een extra dimensie te geven. Ook als je op zoek bent naar iets nieuws voor de avond is Flux – Stimulatorkit een goede keuze.

Hoe verbeteren de Flux – Stimulatorkit je seksleven?

Flux – Stimulatorkit biedt je de flexibiliteit om je seksleven te verbeteren zoals je dat wilt. Door de flexibiliteit van het apparaat en het variëren van de zes pulsatiepatronen kun je experimenteren en je seksleven volop aanpassen. De motor is sterk genoeg voor krachtigere kracht vermogens als je iets extra's wilt, of liever minder als je het wat rustiger wilt. In het kort: je kunt zoveel variëren met Flux – Stimulatorkit dat de mogelijkheden obscen leuk zijn.

Welke andere sextoy kun je gebruiken met Flux – Stimulatorkit?

Flux – Stimulatorkit is compatibel met alle andere sextoys van Ladykiller.nl. U kunt ervoor kiezen om de Flux – Stimulatorkit alleen te gebruiken, of een ander sextoy erbij te gebruiken om de mogelijkheden verder uit te breiden. Dus of je nu een extra vaartuig, butt plug of iets anders in gedachten hebt – Flux – Stimulatorkit en elke andere sextoy? Compatibility is no issue.

Hoe moet ik de Flux – Stimulatorkit reinigen?

Flux – Stimulatorkit moet met een milde, alcoholvrije seksspeeltjesreiniger of desinfecterende toy cleaner gereinigd worden. Desinfectie is verplicht voordat het sextoy wordt gebruikt, dus zorg ervoor dat je allereerst het gehele gebied schoonmaakt en dan de speelmodus met één klik direct aan het speelgedeelte toepast. Hiermee kun je zeker zijn van een hygiënische ervaring waar je je geen zorgen over hoeft te maken.

Waarom moet ik de Flux – Stimulatorkit proberen en bij Ladykiller.nl kopen?

De Flux – Stimulatorkit is een revolutionaire sextoy met de beste kwaliteit en innovatie. Het is perfect voor gevorderden en beginners die op zoek zijn naar spannende seksspeeltjes. Bij Ladykiller.nl zijn you spoilt for choice met verschillende sextoys om uit te kiezen, van goedkoop tot aan duur, en van traditioneel tot modern. Ladykiller.nl is een erkende en betrouwbare online seksshop waar je niet alleen van een fantastische ervaring kunt genieten, maar ook discreet en aan je deur wordt geleverd. Uit de duizenden tevreden klanten die hun ervaringen met ons hebben gedeeld, kunt u er zeker van zijn dat u bij Ladykiller.nl krijgt wat u verdient.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

609224032677