Voor wie op zoek is naar een vibe met heftig vermakelijk seksspeelgoed dat de meest krachtige trillingen met gemak over short en long-range afstanden kan versturen, is de Flutter Rabbit – Rabbit een must-have. Deze opwindende -toy is speciaal ontworpen om alle erogen zones te stimuleren aan beide kanten tegelijkertijd, waardoor je het ultieme genot kan ervaren tijdens jouw persoonlijke solo-sessie.

Eigenschappen Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator:
• Gemakkelijk te bedienen met slechts een druk op de knop
• 8 stille vibratie patronen
• 2 snelheden
• Waterproof
• Zachte, veilige en hypoallergeen siliconen
• Levensduur van de batterij bij gebruik 70 minuten

Wat is Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator?

De Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator is een revolutionaire vibrerende sex toy die voor hele andere seksuele avonturen zorgt. Het geweldig innovatieve en door technologie gedreven vibratiemechanisme zorgt voor fenomenale sensaties. Door het speciale rabbit-ontwerp kunnen mannen én vrouwen tegelijkertijd stimulateren aan beide kanten. Deze verbazingwekkende vibe heeft 8 stille vibratie patronen, waaronder 2 verschillende snelheden. Dit betekent dat je met gemak de vibratiepatronen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften.

Hoe kan je Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator gebruiken?

Deze intens plezierige en krachtige vibrerende sex toy is erg eenvoudig te bedienen. Zoek een comfortabel mooi plekje in je bed en druuk op de knop om de motor te activeren. Als je de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator tegen je erogene zones houdt, word je overspoeld met sensuele ergernissen. Geniet van zijn sensuele trillingen, waardoor de spieren beginnen te ontspannen voor een diepgang echte erotische ervaring.

Voor wie is de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator bedoeld?

Voor iedereen die op zoek is naar immense seksuele verlichting en een een diepgaande erotische ervaring. Door de sensationele trillingen en het verbluffende design is de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator daar ideaal voor. Het beste aan deze sex toy is dat het ook geschikt is voor verantwoorde seksuele solo-sessies. Als je de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator gebruikt, zal je de ongeloofelijke seksueel pijnmiddel ervaren die alleen deze vibrerende sex-toy kan bieden.

Hoe kan Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator je seksleven verbeteren?

Deze innovatieve vibrator is de perfecte oplossing voor degenen die hun seksuele ultieme plezier willen verhogen. Door de uitdagende trillingen en het computervriendelijke design, zal je klaar zijn voor de meest realistische erotische ervaring. De en de verbluffende vibratiepatronen maken de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator zeer effectief om je seksleven te verbeteren op talloze manieren.

Met welke benodigdheden kan je je gebruik je je Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator?

De Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator werkt het beste met andere speeltjes en tools voor meer seksuele stimulatie en optimaal comfort. Het is raadzaam om dit soort sex-toys te gebruiken om je erotische spel te beteregen ervan te genieten. Zo kan je een glijmiddel, luxe oils en speciale geurkaarsen gebruiken voor een meer onderdompelend comfort.

Hoe reinig je Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator?

Het eerste wat je moet weten over het reinigen van sextoys is dat je deze altijd met vriendelijke en deskundigheid moet behandelen. De Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator is gemaakt van hypoallergeen siliconen materiaal waardoor het ook waterdicht is. Om deze vibe tijdig schoon te maken is het raadzaam om een milde shampoo, vloeibare zeep of speciale sextoy cleaner te gebruiken. Mijd steeds agressieve of abrasieve reinigingsproducten als deze het materiaal kunnen beschadigen.

Waarom zou je de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator proberen?

Als je op zoek bent naar een seksspeeltje dat de perfecten combinatie is van krachtige vibraties en ongelooflijke comfort, dan is de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator een must-have. Het buitengewone design en de ongelooflijk krachtige trillingen maken deze vibrerende sex toy ideaal voor verantwoord seksueel genot. Probeer de Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator nu en ervaar de meest daadwerkelijke seksuele assistentie. De Flutter Rabbit – Rabbit Vibrator is verkrijgbaar in onze sexshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

811041014297, 811041014303