Sexy seksspeeltjes zijn er in veel verschillende variëteiten en maten. Flash – Nipple Sticker Ster is een populaire seksspeeltje dat veel wordt gebruikt door koppels en solo-avonturiers. Flash – Nipple Sticker Ster kan veel toevoegen aan je seksleven en je partner begeleiden naar intensere seksuele ervaringen.

Eigenschappen van de Flash – Nipple Sticker Ster:

• Gemaakt van ABS met een extra sterk buitenoppervlak om te bieden
• Superieure kleurintensiteit voor een krachtige stimulatie
• De vorm is speciaal ontworpen om het plezier te vergroten
• Gemaakt met een kloeke, duurzame siliconencoating.
• Kan tegen een stootje
• Compatibel met alle soorten apparatuu

Wat is de Flash – Nipple Sticker Ster?

De Flash – Nipple Sticker Ster is een krachtig seksspeeltje dat verschillende manieren van stimulatie biedt. Het is ontwikkeld om jouw seksleven te verbeteren door intense pulsen en verwarmende stoten te geven. Flash – Nipple Sticker Ster is gemaakt van een mix van ABS en siliconen en is speciaal ontworpen om je nippels of te verwennen met pulserende stoten.

Hoe kan je de Flash – Nipple Sticker Ster gebruiken?

De Flash – Nipple Sticker Ster is ideaal om te gebruiken met een partner. De ultieme stimulatie wordt bereikt doordat je de stoten tuimelt, kneedt en bewerkt totdat je een gewenst comfort hebt bereikt. Door verschillende stootkracht en patronen te combineren kan een persoon een verscheidenheid aan seksuele ervaringen creëren. Ook kan het gebruikt worden voor solo stimulatie.

Voor Wie is de Flash – Nipple Sticker Ster?

De Flash – Nipple Sticker Ster is bedoeld voor zowel vrouwen als mannen. Of je nu in een intieme sessie meer opwindende stimulaties zoekt of een krachtige penetratie, de Flash – Nipple Sticker Ster zal je helpen om je wildste verwachtingen te overtreffen. Het is ook een must-have voor alle koppels die op zoek zijn naar een nieuwe seksspeeltje of een manier om de verveling te verbreken.

Hoe kan de Flash – Nipple Sticker Ster je seksleven verbeteren?

De Flash – Nipple Sticker Ster brengt een nieuwe dimensie aan je seksleven door het aparte ontwerp dat een markante stimulatie geeft. Het is ook eenvoudig te bedienen. Flash – Nipple Sticker Ster vormt de perfecte combinatie van kracht en precisie die verschillende manieren van extreme sensualiteit biedt.

Met welke andere seksspeeltjes of toys kan Flash – Nipple Sticker Ster gebruikt worden?

Flash – Nipple Sticker Ster is erg veelzijdig. Je kunt altijd experimenteren door het te combineren met andere seksspeeltjes en toys. Denk aan een krachtige , een lippenstift vibrator, een pocket rocket vibrator, een klitoris stimulatie toy, een draaiende plug, een vibrerende bal, een stuk of vibratie ring.

Hoe kan je Flash – Nipple Sticker Ster het beste reinigen?

Aangezien het gemaakt is van siliconen kan het gemakkelijk worden schoongemaakt voor en na gebruik. De beste manier om de Flash – Nipple Sticker Ster te reinigen is met een milde antibacteriële zeep of seksspeeltjes cleaner en warm water. Om het beste resultaat te krijgen, dien je het na het reinigen af te drogen voordat je het opbergt.

Flash – Nipple Sticker Ster proberen? Koop hem nu in Ladykiller.nl!

De Flash – Nipple Sticker Ster is het ideale seksspeeltje voor alle experimentele en avontuurlijke koppels. Het is een must-have voor elke sextoy kast die de ultieme seksdrive wil bereiken. Probeer de Flash – Nipple Sticker Ster en voel hoe het de intense stimulatie, kracht en bevrediging kan bieden waar je naar verlangt. Koop de Flash – Nipple Sticker Ster nu in Ladykiller.nl en ervaar het verschil!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

8436562010188, 8436562010300